Emniyet suçlulara göz açtırmıyor

Emniyet suçlulara göz açtırmıyor

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı ekipler suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin yaptıkları çalışmalar neticesinde, 11 eylül 2019 günü cezaevi firarisi olarak 4 yıl 4 ay cezası bulunan N.Ş. isimli şahıs ekipler tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildi.

10 Eylül 2019 günü Aslanpaşa Mahallesi Hamam Sokak üzerinde meydana gelen adam öldürmeye teşebbüs olayında, görgü tanığı olarak bilgi sahibi ifadesi için yakalanan Y.Ö. isimli şahsın yapılan GBT sorgusunda adam öldürmeye suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezası olduğu anlaşılmış, şahıs yapılan işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı bütün ekipler, Kozan´da suç ve  suç oranlarının düşürülmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Yasadışı yapılan her türlü eylemin önüne geçilmesi için kolluk kuvvetlerinin çalışmaları devam ediyor. Vatandaşların da çevrelerinde gördükleri yasadışı olaylarla ilgili olarak 155 polis imdat hattına bilgi vermeleri gerekiyor. Vatandaşların da yardımıyla her türlü suçun önüne geçilebilir.