Anahtar Kelimeler: Emniyet’ sıfır kilometre

Emniyet’e sıfır kilometre 3 yeni araç

Emniyet’e sıfır kilometre 3 yeni araç

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, vatandaşa daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak ve ekip otosu filosunu genişletmek amacıyla bünyesine 3 adet yeni araç kattı.

3 adet yeni aracı hizmete sunarak yeni araçlarla gücüne güç katan Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü bu araçları emniyetin çeşitli birimlerinde kullanacak.

Araçların alınmasında büyük katkı sunan Kozan Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği başkanı Ali Baysal, Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kazandırılan yeni araçların alınmasında emeği geçen hayırsever vatandaşlara çok teşekkür etti.

Anahtar teslimi programına, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’da katıldı. Hoşkadem Camii İmam Hatibi Abdurrahman Yılmaz'ın okuduğu dua ile kesilen kurbanla yeni araçlar emniyetin hizmetine girdi. Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam; "Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne narkotik birimi açıldı. Açıldıktan sonra da yapılan bütün operasyonlar başarılı oldu. Araç filomuzuda geliştirerek halkın huzur ve güvenliğini sağlama noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Araçların alınmasında emeği geçen hayırsever vatandaşlarımıza ve emniyet teşkilatımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Araçlarımız Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü’müze ve Kozanlılara hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Kozan Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Ali Baysal, anahtarları Kozan İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak’a teslim etti.