ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİNİN SEÇİMLERİ YAPILDI

ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİNİN SEÇİMLERİ YAPILDI

Kozan Belediyesi'nin Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Kazım Özgan başkanlığında Kozan Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Meclis toplantısında 22 madde görüşüldü ve karara bağlandı. Ancak son 1 yıllık faaliyet raporu, 14'e 11 oy ile reddedildi. MHP Grup Sözcüsü Yusuf Eroğlu, gündem dışı bir konuşma yaparak Alparslan Türkeş'in ölüm yıldönümü ile ilgili konuştu ve faaliyet raporunu reddedeceklerini söyledi. Eroğlu, belediyenin özellikle yol konusunda ve insanların sosyal yaşamları konusunda daha özverili bir şekilde çalışması gerektiğini vurguladı.

Ayrıca toplantıda, bir yıl süreyle görev yapacak olan komisyon ve encümen üyelerinin seçimleri de gerçekleştirildi.

Encümen üyeleri; Abdullah Avcı, Yusuf Kaya ve Gamze Ataş'tan oluşurken, İmar Komisyonu üyeleri; Volkan Bayrakçı, Atalay Özer, Hazım Dağlı, Yusuf Eroğlu ve Emral Yücel'den oluştu.

Plan Bütçe Komisyonu'na Mustafa Sertelli, Ömer Faruk Kaymaz, Yurdagül Boyraz, Mehmet Bozdoğan ve Salih Altıntaş seçildi.

Çevre Sağlık Komisyonu'nda; Ömer Faruk Kaymaz, Hasan Sabri Erdem, Ahmet Cankaya, Arif Yüceli ve Seval Tetik görev alırken, Eğitim Kültür ve Spor Komisyonu'nda Süleyman Şenoğul, Mustafa Sertelli, Saffet Sarıca, Arif Yüceli ve Seval Tetik görev aldı.

Sosyal Hizmetler, Halkla İlişkiler ve Engelliler Hizmet Komisyonu'nda ise Hasan Sabri Erdem, Ömer Faruk Kaymaz, Ali Baysal, Adem Ataş ve Gölhan Coşkun yer aldı. Kırsal Kalkınma, Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyonu'nda; Muhammet Alpaslan, Atalay Özer, Uğur Diliçikik, Şinasi Tutar ve Mustafa Kütük görev aldı.

Kanun ve Kararlar Komisyonu'nda ise; Mustafa Soner Uzun, Hasan Sabri Erdem, Abdullah Avcı, Gamze Ataş ve Fatih Aydın görev aldı.

Kozan Belediye Meclisi 2 Mayıs Salı günü saat 14.00’da toplanmak üzere kapatıldı.