ENGELLİ ÇİFTLER SEVGİLİLER GÜNÜ'NÜ BİR ARAYA GELEREK KUTLADI

ENGELLİ ÇİFTLER SEVGİLİLER GÜNÜ

Kozan Kent Konseyi ve Beyazay Derneği  işbirliğiyle, Kozan Belediyesi'nin destekleri ile düzenlenen etkinlikte engelli çiftler Sevgililer Günü'nü bir araya gelerek kutladı.

Dağılcak Tesisleri'nde bulunan restoranda düzenlenen akşam yemeğinde çok sayıda engelli çift bir araya geldi. Etkinlik kapsamında çiftlerin hatıra fotoğrafları çekildi ve anında teslim edildi.

Mutlu ve huzurlu bir ortamda gerçekleşen buluşmada engelli çiftler birbirleriyle tanışma fırsatı buldu. Etkinliğin düzenlenmesinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren çiftler, organizatörlere teşekkürlerini iletti.

Engelli çiftlerin gecesine katılan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, engellilerle birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Ahmet Ünal başkanlığındaki derneğin her daim yanında olduğunu ve bundan sonra da olmaya devam edeceğini ifade etti.

Kozan Kent Konseyi Başkanı Derya Tüfekli yaptığı konuşmada: "Bugün burada engelli çiftlerimizle birlikte Sevgililer Günü'nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günde bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve engelli çiftlerimize destek olmak bizim için çok önemli." dedi.

Beyazay Derneği Kozan Şube Başkanı Ahmet Ünal ise: "Derneğimiz olarak engelli bireylerin hayatlarını iyileştirmek ve toplumsal farkındalığı artırmak için çeşitli projeler ve faaliyetler yürütmekteyiz. Bu tür etkinlikler engelli çiftlerimiz için bir araya gelme ve kaynaşma imkanı sunuyor. Katılımlarından dolayı tüm çiftlerimize teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Etkinlik, engelli çiftlerin keyifli sohbetleri  sona erdi.