Anahtar Kelimeler: ERCİYES SÜLEYMAN ZİYARET

ERCİYES´ TEN SÜLEYMAN CAN´ A ZİYARET

ERCİYES´ TEN SÜLEYMAN CAN´ A ZİYARET

Araştırmacı Gazeteci, Kozan Ekspres Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes ve Yazı İşleri Müdürümüz Cumali Erdemli Kozan Devlet Hastanesi Başhekimi Süleyman Can´ ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde resmen ataması yapılan Kozan Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine getirilen Süleyman Can ziyaret kabulüne devam ediyor. Gazetemiz imtiyaz sahibi araştırmacı gazeteci Hüseyin Erciyes ve Yazı İşleri Müdürümüz Cumali Erdemli´ de Can´ ı ziyaret edenler arasında. Geçtiğimiz günlerde ziyareti gerçekleştiren ikiliyi kabul eden Can; ? Görevimize geldiğimiz günden buyana beni yalnız bırakmayan, çiçek gönderen telefonla arayan ve mesaj gönderen, yanıma gelerek direk tebrik eden tüm dostlara teşekkür ederim. Amacımız ilçemizdeki sağlık işlerinin daha rutin ve kontrollü şekilde ilerlemesini sağlamaktır. Her hangi bir sebepten çıkan sorun veya sorunları hiç kimsenin etkisi altında kalmadan, tahrik olmadan ve tahrik etmeden, karşımızdaki kişi veya kişilerin kalbini kırmadan, onları rencide etmeden bu sorunları çözmektir. Bu gün de bizleri yalnız bırakmayarak ziyaretimize gelen Kozan Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes ve gazete yazı işleri müdürü Cumali Erdemli Bey´ e nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim? dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes´ te ziyaretle ilgili olarak; ? Süleyman Can Kozan´ ın yetiştirdiği güzide insanlardan bir tanesi. Görevindeki başarılı adımlarını yakinen bilen biriyim. Kozan Devlet Hastanesi´ ne başhekim olarak atanması isabetli bir karar olmuş düşüncesindeyim. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim? dedi.

Gazetemiz İmtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes´ in ziyareti esnasında Kozan İlçe Müftüsü Bilal Başoğlu´ da ziyarete gelerek Süleyman Can´ a hayırlı olsun dedi.