Anahtar Kelimeler: Erciyes’ Şafak Gürçam’ ziyaret

Erciyes’ten Şafak Gürçam’a ziyaret

Erciyes’ten Şafak Gürçam’a ziyaret

Erciyes Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erciyes Kozan'da 5 yıl süreyle görev yaptıktan sonra Suluova Kaymakamlığı’na atanan Şafak Gürçam'ı yeni görev yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Kozan'da 2017-2022 yılları arasında 5 yıl süreyle görev yapan Kaymakam Şafak Gürçam Amasya Suluova Kaymakamı olarak atanmıştı. Kozan'da görev yaptığı süre boyunca halkın sevgisini kazanan, halkın Kaymakamı olarak bilinen, halkın derdi ile dertlenen Şafak Gürçam'ı Erciyes Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Hüseyin Erciyes ziyaret etti.

Kaymakam Şafak Gürçam'a görevinde başarılar dilerken, Kaymakam Şafak Gürçam ise Hüseyin Erciyes’in gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şafak Gürçam, Kozan'da görev yaptığı süre boyunca her daim devlet millet ilişkisini koruyarak halkın menfaatine olacak her türlü konuda mücadele ettiklerini ifade ederek aynı azim ve kararlılıkla Suluova'da iş başında olduğunu ifade etti.

Bütün Kozanlılara da selam gönderen kaymakam Şafak Gürçam, Suluova halkının da kendisini sevgiyle karşılamasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.