Anahtar Kelimeler: Eren Erdem için yürüyecek

Eren Erdem için yürüyecek

Eren Erdem için yürüyecek

Kozan´ın sevilen değerlerinden biri olan CHP´li Yaşar Yıldız, CHP´li Eren Erdem´in serbest bırakılması için, özgürlüğüne yeniden kavuşabilmesi için Kozan´dan Adana Adliyesi ne kadar yürüyüş gerçekleştirecek. ?Eren Erdem´e özgürlük? adı altında yapacağı yü

CHP PM üyesi Eren Erdem, yargılandığı davada "Silahlı terör örgütü hiyerarşisine dahil olmadan bilerek ve isteyerek örgüte yardım etme" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Yaşar Yıldız, Eren Erdem´in haksız yere cezaevinde tutulduğunu öne sürerek, Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanlığı önünden başlatacağı ?Eren Erdem´e Özgürlük? Yürüyüşüne salı günü sabah saat 09.30´da başlayacak. Yaşar Yıldız Adana Adliyesi´ne kadar yürüyüşünü gerçekleştirecek. Yürüyüs toplamda 4 gün sürecek. Yürüyüş tamamlandıktan sonra Yaşar Yıldız Adana Adliyesi önünde Eren Erdem´e özgürlük çağrısı yapacak.

Eren Erdem´in serbest bırakılması ve özgürlüğüne kavuşturulması amacıyla farkındalık yaratmaya çalışan Yaşar Yıldız´a diğer başka vatandaşlardan da destek gelmesi bekleniyor.

Yaşar Yıldız Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde gerçekleştirilen Ankara-İstanbul arasındaki ?Adalet? yürüyüşüne katılan isimlerden bir tanesi idi. CHP´li Yaşar Yıldız´ın Eren Erdem´e Özgürlük yürüyüşü birçok insanın dikkatini çekecek gibi.