Anahtar Kelimeler: Erkan’ yerine geldi

Erkan’ın yerine Ataş geldi

Erkan’ın yerine Ataş geldi

Kozan Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan başkanlığında gerçekleştirildi.

Kozan Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan başkanlığında Kozan Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Mecliste ilk olarak, geçtiğimiz ay MHP'li meclis üyesi Suat Erkan'ın istifasıyla boşalan encümen üyeliğinin seçimi gerçekleştirildi. Meclis üyesi Adem Ataş Suat Erkan'ın yerine encümen üyesi seçilirken, Suat Erkan'ın görev yaptığı Sosyal Hizmetler Halkla İlişkiler Engelliler Hizmetler Komisyonu’na da üye seçimi gerçekleştirildi. Seçim sonucunda, Mehmet Bozdoğan komisyon üyesi olarak seçildi.

Yusuf Kaya görevine başladı

MHP'li Suat Erkan'ın istifa etmesinden sonra Cumhur ittifakı meclis üyesi listesinin yedeğinde bulunan Yusuf Kaya Suat Erkan'ın yerine seçilen meclis üyesi oldu. Yusuf Kaya Şubat ayı meclis toplantısı ile birlikte görevine başladı. Kazım Özgan, hem Yusuf Kaya’ya hem de istifa eden Suat Erkan'a başarılar diledi.

Meclise, 16 gündem maddesi geldi. Görüşülen gündem maddeleri oylanarak karara bağlandı. Kozan Belediye Başkanı Meclis Toplantısı’nda bir de müjde verdi.

2019 yerel seçimlerinden sonra polemik konusu haline gelen ve bir türlü açılamayan olimpik yüzme havuzu ile ilgili olarak önemli gelişmelerin olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Kazım Özgan, büyükşehirden yüzme havuzunun devrini aldıklarını ifade etti. Yaz ayına kadar yüzme havuzunda gerekli tadilat çalışmaların gerçekleştirdikten sonra hizmete açılacağını kaydeden Belediye Başkanı Kazım Özgan, 5 metre derinliğindeki havuzu 160 santime indirileceğini ifade etti. Bunun sebebini de havuz ile ilgili olarak girdi maliyetlerinin çok yüksek olmasına bağladı.

Kozan Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nda gündem dışı konuşmalar olmazken, Mart ayı meclis toplantısının 1 Mart 2022 tarihinde yapılmasına karar verildi.