Anahtar Kelimeler: Eroğlu ndan Gazetemize Ziyaret

Eroğlu´ndan Gazetemize Ziyaret

Eroğlu´ndan Gazetemize Ziyaret

K.Ekspres- Kozan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Eroğlu iadeyi ziyaretlere devam ediyor.

Bundan bir süre önce ilçemizde görev yapmaya başlayan Eroğlu hoş geldiniz ziyaretlerine iadeyi ziyaret ile devam ediyor.

İadeyi ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret eden, Eroğlu gazetemiz İmtiyaz Sahibi Araştırmacı Gazeteci Yazar Hüseyin Erciyes ile bir süre sohbet etti.

Kozan ile ilgili bir süre sohbet eden ikili Kozan´ın menfaatlerinin ön plana çıkarılmasını gerektiği fikrinde buluştular.

Eroğlu ziyaret sonrasında şunları söyledi. ? Bundan birkaç ay önce ilçemizde görev yapmaya başladım. Geldiğim ilk günden buyana insanların sıcak ilgisi ve alakaları beni fazlası ile memnun etti. İlçemizi tanımamızın ardından çok güzel, sıcakkanlı insanlar ile dolu olan bir ilçe olduğuna kanaat getirdim. Kozan´ımızı çok sevdim.

Göreve başlamanın ardından çok sayıda kurum veya kişiler hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunmuşlardı. Bizde yetişebildiğimiz kadarı ile iadeyi ziyaretlerde bulunuyoruz.

Bugünde bu ziyaretlerimizin birini Kozan Ekspres Gazetesi ve onun değerli sahibi Hüseyin Erciyes Bey´e gerçekleştirdik. Kendisinin gösterdiği sıcak ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Dedi.

Erciyes ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.