Anahtar Kelimeler: EŞARP KENDİNİ ASTI

EŞARP İLE KENDİNİ ASTI

EŞARP İLE KENDİNİ ASTI

Bunalıma girdiği iddia edilen 3 çocuk annesi genç kadın kendini asarak intihar etti.

Edinilen bilgilere göre olay Kozan´ a bağlı Kızıllar Mahallesinde sabah saat 06.00 sularında meydana geldi. Küçükbaş hayvan alım satımı ile geçimlerini sağlayan Aydoğan ailesinin hanımı 38 yaşındaki 3 çocuk annesi Zahide Aydoğan sabah saatlerinde kimsenin haberi olmadan kendisini kalın ip ve kendisine ait başörtüsünü boğazına dolayarak intihar etti. Eşinin ortadan kaybolduğunu fark eden koca Ziya Aydoğan eşini aramaya başladı ve kısa bir süre sonra korkunç manzarayla karşılaştı.

Eşinin boğazından asılmış bir şekilde bulan Ziya Aydoğan genç kadını hemen indirerek durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmensin ardından yapılan müdahalenin ardından Kozan Devlet Hastanesi acil polikliniğine getirildi. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Zahide Aydoğan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Genç kadının ölüm haberini alan yakınları hastaneye akın etti. Zahide Aydoğan´ ın yakınları kara haber sonrasında sinir krizleri geçirdi. Akrabalarının iddialarına göre ailenin küçükbaş hayvan alım satımı ile uğraştıklarını ve ticaret amaçlı en son sattıkları küçükbaş hayvanların paralarını alamadıklarını, maddi olarak çok sıkıntılı günler geçirdiklerini dile getirdiler. İntihar sebebinin de bu yüzden olabileceğine değindiler. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.