ESKİ BAŞKAN ERSAN ARIKAN ´I KAYBETTİK

ESKİ BAŞKAN ERSAN ARIKAN ´I KAYBETTİK

Kozan Belediyesi eski başkanlarından Ersan Arıkan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kozan Belediyesi eski başkanlarından Ersan Arıkan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Bir süredir rahatsızlığı nedeni ile Tufanpaşa Mahallesi Özgen Sokaktaki evinde tedavi gören Ersan Arıkan, sabah saatlerinde fenalaşması üzerine ambulans ile Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Arıkan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Biri kız 3 çocuk babası olan Ersan Arıkan, 1984-1989 yılları arasında Kozan Belediye Başkanlığı görevi yapmıştı. Arıkan´ın cenazesi yarın saat 10:00´da kendi ismini taşıyan ´Ersan Arıkan Parkı´ civarındaki evinden alınıp Kozan mezarlığında toprağa verilecek.

BaşkanÖztürk´ ten taziye mesajı 

Yıllarca siyasi parti ayrımı yapmadan Kozan´a birlikte hizmet ettiklerini belirten Başkanımız Musa Öztürk, Ersan Arıkan´ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Başkanımız; "Ersan ağabeyimiz ile yıllarca omuz omuza ilçemize, vatanımıza hizmet ürettik. Kendisi ve ailesi ile çok yakın dostluk ilişkimiz vardı. Ani vefatı bizleri derinden üzdü. Merhum başkanımıza Allah´tan rahmet, kıymetli ailesine, sevenlerine ve Kozanımıza başsağlığı diliyorum. İlçemize çok kıymetli eserler bırakmış olan belediye başkanımızın aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum."