Eski Müdür Çağlar Çoban´a FETÖ Şoku

Eski Müdür Çağlar Çoban´a FETÖ Şoku

Eski Müdüre FETÖ soruşturması;

K.Ekspres-Kozan Devlet Hastanesi Eski Müdürü Çağlar Çoban´a FETÖ terör örgütü üyesi olduğu iddiası ile soruşturma açıldı.

Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen FETÖ/ PYD soruşturmaları kapsamında 7 yıl süre ile Kozan Devlet Hastanesi Müdürlüğü yapan Çağlar Çoban gerçekleştirilen soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.

Savcının talimatı ile gözaltına alınan Eski Müdür Çoban´ın evinde arama yapıldı. Yapılan aramada evde bulunan elektronik eşyalarla ve Çoban´ın cep telefonuna el konulduğu öğrenildi.

Evde yapılan aramanın ardından Eski Hastane Müdürü Çağlar Çoban poliste alınan ifadesinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Savcılıktaki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Çoban, mahkeme tarafından şartlı olarak salındı.

İlk olarak gözaltına alınan ve nöbetçi mahkeme tarafından şartlı olarak salıverilen Eski Kozan Devlet Hastanesi Müdürü Çağlar Çoban´ın hakkındaki iddiaların araştırılacağı öğrenilirken, kendisine telefon ile ulaştığımız Çoban hakkındaki iddiaları kesinlikle kabul etmediğini ifade ederek ? hakkımdaki suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum. Kamuoyunun geneli beni yakinen tanımaktadır. Üzerime atılan bu iftiranın büyük bir iftira ve yalan olduğu kısa sürede ortaya yüce Türk adaleti tarafından çıkartılacaktır. Yüce Türk adaletine güvencim tamdır? dedi.

7 yıl süre ile müdür olarak görev yaptığı Kozan Devlet Hastanesinden Adana Fatma Kemal Timuçin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine Müdür Yardımcısı olarak atanan Çoban son olarak Adana Şehir Hastanesine düz sağlık memuru olarak tayin edilmişti.