Eski Meclis Üyesi İntihar Etti

Eski Meclis Üyesi İntihar Etti

Kozan Belediyesi eski Belediye Meclis üyelerinden Mustafa Zeytunlu İntihar ederek hayatına son verdi. Olay ilçeye bağlı Dikilitaş mahallesinde meydana geldi. Akşam saatlerinde Mustafa Zeytunlu’ ya ait evden tüfek sisi duyulması üzerine çevredeki komsular

Eve gelen komşular Mustafa Zeytunlu’ un yerde cansız bir şekilde yatığını görmeleri üzerine olayı önce 112 acil servisine ardından ise jandarmaya bildirdiler.

Olay yerine gelen 112 acil ekipleri Mustafa Zeytunlu’ un öldüğünü tespit ettiler. Daha sonra olay yerine gelen Cumhuriyet başsavcısının ön otopsisinin ardından cenaze detaylı otopsi için Adana Adli Tıp morguna kaldırıldı. Jandarma olay ile ilgili soruşturma başlattığı’ da kaydedildi.

Öte yandan çevreden edinilen bilgilerle göre Uzun bir zamandan bu yana psikolojik sorunlar yaşayan Zeytunlu Tarım kredi kooperatifi müdürlüğünden emekliye ayrılmasının ardından 2012 ile 2014 yılları arasında Ak Parti Kozan Belediye meclis üyeliği yapmıştı.

Adana adli Tıp Kurumunda yapılan detaylı otopsinin ardından yakınları tarafından alınan cenaze toprağa verilmek üzere memleketi dikilitaş Mahallesine getirildiği de öğrenildi