Eşofman takımı ve tişörtler sporculara dağıtıldı

Eşofman takımı ve tişörtler sporculara dağıtıldı

Bünyesindeki onlarca kurs ile eğitim ve öğretim çalışmalarını sürdüren Kozan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü spor faaliyetleriyle de adından sıkça söz ettiriyor.

Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde onlarca kurs açarak yüzlerce kursiyere eğitim ve öğretim çalışmasında bulunuyor. 2019 yılının başında kurulan Kozan Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü ile çocukların ve gençlerin sporu sevmeleri, sağlıklı ve ahlaklı bireyler olarak yetişmeleri, Kozan ve ülke sporuna katkı vermeleri amacı ile sürdürülen spor faaliyetlerinde bugüne kadar birçok başarı elde edildi.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, İlçe Gençlik ve Spor müdürü Kürşat Gültekin, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez ve Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Bünyamin Akbulut Kozan Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü'nün hazırlamış olduğu eşofman takımı ve tişörtleri lisanslı sporculara dağıttılar. Eşofman takımı ve tişörtler Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki dikim alanı usta öğreticileri tarafından Hazırlandı.

Kozan Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü; karete, boks, tekvando, bayan güreşi, masa tenisi, atletizm,, jimnastik, badminton ve basketbol branşlarında faaliyet gösteriyor.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam; “Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz eğitim çalışmalarında spor faaliyetlerine önem ve özen göstermektedir. Antrenörlerimiz Kozan'da ve ülke çapında değişik branşlarda ödüllerin alınması noktasında sporcuları hazırlıyorlar. Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak bizlerin görevidir. Sporu sevdirmek, çocukları spora yönlendirmek asıl hedeflerimizdendir. Bu kapsamda, Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açtığı bir çok spor kursu ile öğrencilerin spor faaliyetlerinde bulunmasını sağlıyorlar. Kozan Halk Eğitim Merkezi müdürümüz İsmail Bünyamin Akbulut’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Faruk Sönmez ve bu spor aktivitelerinde emeği geçen başta antrenörlerimiz olmak üzere tüm personel arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Hazırlanan eşofman takımı ve tişörtler Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam tarafından halk eğitim Merkezi Spor Kulübü’ndeki lisanslı sporculara tek tek takdim edildi.