Ev yangınında 2 yaralı

Ev yangınında 2 yaralı

İlçemiz Kozan’ a bağlı Hacımirzalı mahallesinde bir evde çıkan yangında 2 kişi yaralandı.

İlçeye bağlı Hacımirzalı Mahallesinde bir evde çıkan yangın korku yarattı. Sabah 05.00 sularında çıkan yangın ev halkını uykuda yakaladı. Sabahın erken saatlerinde 3 kişinin uyku halinde bulunduğu evde elektrik kontağından çıkan yangın kısa sürede tüm evi sardı. Yangını ilk olarak Kozan Belediyesi ekmek büfesindeki görevli fark ederek haber verdi. Evdekileri uyandıran belediye görevlisi 3 kişinin yanmasını önledi. İçerdekiler yanan evin mutfak kısmındaki pencereden atlayarak kurtuldular.

Akabinde komşularının yardımı ile yangına müdahale edilmek istendi. Ancak komşuların hortum getirmesi üzerine musluklardan suyun akmadığı öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale etmesi sonucu yangın güçlükle kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Evde gelini ve torunu ile birlikte yaşayan Bekir Kurul yoğun dumandan etkilenerek Adana Numune Hastanesi kaldırıldı. Evin gelini Pakize Kurul’ un ise Elleri, kolları ve bacaklarının yandığı öğrenildi. Kozan Devlet hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Adana Balcalı Hastanesine sevk edildiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.