Anahtar Kelimeler: FARSAK KOLLARI ÖZGAN' BAĞRINA BASTI

FARSAK KOLLARI ÖZGAN'I BAĞRINA BASTI

FARSAK KOLLARI ÖZGAN

İYİ Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kazım Özgan, farsak kolları Doğanalanı, Aydın, Zerdali, Bağtepe, Damyeri ve Tepecikören'de gönülleri fethediyor.

Yerel seçimler dolayısıyla sahada çalışma yapan Mimar Kazım Özgan, kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Halkla bir araya gelen Özgan, görevde olduğu sürece oluturduğu "Her Köye Dokunuş" projeleri kapsamında yapılan hizmetlerden bahsederek, her köye hizmet götürmeyi başardık.En fazla ihtiyaç olan alanlar öncelikli olmak üzere köylerimizde bu çalışmalara devam ediyoruz.

İlgiyle karşılanan Özgan, Farsak Kollarından tam destek aldı. Konuyla ilgili olarak, "Çalışmalarımız neticesinde kırsal mahallelerimizin tamamına yetişmeye çalıştık. Bir çok yerde kalıcı eserler bıraktık. Eksiğimiz veya yetişemediğimiz yerler olmuştur. 31 Mart seçimlerinden sonra Allah izin verirse, kaldığımız yerden çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Bizleri kucaklayan, ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim" dedi.