Fatih Aydın, ?Kozan´ın Geleceği AYDIN Olacak?

Fatih Aydın, ?Kozan´ın Geleceği AYDIN Olacak?

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Aydın, Kozan´ı projeler kenti yapacağını ve 5 yıl içerisinde Kozan´ın kat kat büyüyeceğini ifade etti.

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Aydın, Kozan´ı projeler kenti yapacağını ve 5 yıl içerisinde Kozan´ın kat kat büyüyeceğini ifade etti.

Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Çevre Mühendisi Fatih Aydın, geçtiğimiz günlerde 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti´den Kozan Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklamıştı.

Fatih Aydın aday adaylığını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Aydın, Kozan´ı hazırladığı projelerle proje kenti yapacağını bildirdi.

Fatih Aydın Kozan´ın; kültür ve tarih, bilim ve eğitim, doğa, spor ve turizm, şehircilik çevre ve çocuk dostu, ulaşımda model kent olacağını ifade etti.

Kozan´ın tarihi ile doğasıyla model bir şehir olması için gecesini gündüzüne katarak çalışacağını ifade eden Fatih Aydın, Kozan´ın 130 bin nüfuslu bir ilçe olduğunu, Adana´nın en önemli ilçelerinden biri olduğunu ifade ederek; ?Kozan´ın her bir mahallesine ayrı ayrı hizmet götürerek insanların sorunlarını çözeceğini de ifadelerine ekledi.

Fatih Aydın 6 maddeden oluşan projelerinin detaylarını hazırladığı kitapçıkla vatandaşlara anlatıyor.

TARİH ve TURUZM KENTİ

 Kozan´ın kaleler şehri olduğunu, eski dönemlerden bu yana her bir köşesinin tarih korktuğunu ifade eden Fatih Aydın; ?Kozan´ın tarihini gün yüzüne çıkararak Kozan´ı Türkiye´nin ve dünyanın her bir köşesinden gelen turistlerle ağırlamak için çalışma yapacağını belirtti.

BİLİM VE EĞİTİM KENTİ

2. proje olarak bilim ve eğitim kenti kozan için; ?Çocuklarımızın ve gençlerimizin ulaşılabilir, güvenli bir eğitim eğitim alması için ilçemizde diğer kurumlarla eşgüdümlü hazırlayacağımız projelerle okullarımızın ve çevresindeki mekansal yapının, ulaşım başta olmak üzere birçok proje hazırlığımız bulunmamaktadır? dedi.

DOĞA, SPOR VE TURİZM KENTİ

Kozan´ın doğa, spor ve turizm kenti olması için projeler hazırlanarak çalışmaların yapılacağını da söyleyen Fatih Aydın; ?Geçmişte olimpiyat şampiyonu olmuş bir kent olarak; güreş, boks, karate vb. birçok dalda başarı gösteren gençlerimizi destekleyerek altyapı ve sosyal tesisler kurmak projelerimiz arasında yer almaktadır. Kozan sahip olduğu doğa mirası ile birçok doğa sporunu da ev sahipliği yapacak parkurlar da bulunmaktadır. Bu spor dallarınıda Kozan´a kazandırmak için projelerimiz mevcuttur? dedi.

ŞEHİRCİLİK, ÇEVRE VE ÇOCUK DOSTU KENT

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Aydın; şehircilik, çevre ve çocuk dostu kent Kozan için; ?Çocuklar bir kentte yaşayan nüfus içerisinde, hem nüfus olarak, hem de her bireyde vazgeçilmez bir yere sahip olan asla yok sayılamayacak bir grubu temsil etmektedir. Bu bağlamda, çevre ve çocuk arasındaki ilişkiyi merkezde tutarak hem gelecek nesillerimiz için, hem de bugün onların sağlıklı bir birey olarak kentle yaşaması için altyapı ve sosyal tesis kurmak en önemli projelerimiz arasında yer almaktadır? dedi.

TARIM VE SANAYİ KENTİ

Tarım ve sanayi kenti olması için; ?Kozan ekonomik yönden hızla ilerlemesi gereken bir iklim kuşağında bulunmaktadır. Hem ova, hem de dağlık coğrafya ile tarımsal çeşitliliği de oldukça fazladır. Katma değeri yüksek bölgemizde üretilecek ürünleri belirleyerek ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde hazırlanacak projelerle istihdamı artıracağız, ürünlerimizin markalaşmasına destek olmak için projelerimiz mevcuttur? dedi.

ULAŞIMDA MODEL KENT

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Aydın´ın 6 maddeden oluşan projelerinin 6. ise ulaşımda model kent olma yer alıyor. Fatih Aydın, ?İnsanların yaşam refahının en önemli unsurlarından birisi de ulaşımdır. Bir insanın işyerine ulaşımı, memleketine ulaşımı, bir çocuğun parka ulaşımı hepsi yaşam içerisinde denge oluşturur. Bu çerçevede ilk olarak mevcut yolların iyileştirilmesi, açılması gereklilik arz eden yolların açılması gerekmektedir. Bu çalışmalar yapılırken sadece arabaları değil, yayaları, bisikletlileri, toplu ulaşım araçlarının kullanımında tasarımlara yön verecek halla merkezinde yer alacaktır.?dedi.

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Aydın, Belediye Başkanı olması halinde işte bu 6 proje ile Kozan´ı daha yaşanabilir bir kent haline getireceğini ifade ediyor.

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Aydın, Aslanpaşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Yavuz, Tufanpaşa Mahallesi Muhtarı Nuh Çolak, Bağlar Mahallesi Muhtarı Kadir Bursal ve Çanaklı Mahallesi Muhtarı Cengiz Ayhan´a da ziyaretlerde bulundu. Fatih Aydın muhtarların kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı memnun olduğunu da dile getirdi.

Fatih Aydın, ?Geleceğimiz Aydın olacak?. ?Gönül belediyeciliği ile Kozan´ın geleceği Aydın olacak? dedi.