Anahtar Kelimeler: FATİH DURAK BİLMİYOR

FATİH GÜR, DUR DURAK BİLMİYOR

FATİH GÜR, DUR DURAK BİLMİYOR

Adana Bağımsız Milletvekili Adayı Fatih Gür, seçim çalışmalarına hız vererek Kozan Ticaret Odası ve Kozan Ticaret Borsası başkanlarıyla istişarelerde bulundu.

Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp, Fatih Gür'ü hoş bir şekilde karşılayarak çıktığı yolda başarılar diledi. Özellikle tarım bölgesi olan Kozan'da tarıma yönelik çalışmaların bölgenin gelişimine katkı sağlayacağı üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Bağımsız milletvekili adayı olarak, seçim beyannamesinin 25 maddesi olduğunu belirten Fatih Gür, 3 maddesinin Kozan ile ilgili olduğunu dile getirdi. Gittiği her yerde 1926 yılında elimizden alınan vilayetlik hakkının iadesi için mücadele edeceğini söyleyen Gür, bölgesini en iyi şekilde temsil etmek için destek beklediğini ifade etti.

Fatih Gür'ün bir sonraki durağı Kozan Ticaret Odası binası oldu. Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, vatan ve millet için çalışacak her kişiyle birlikte yol yürüyeceklerini ifade ederek, kendisinin herkese kapısının açık olduğunu söyledi.

Tufanbeyli'den Karataş'a kadar bütün şehirlerde seçim çalışmalarını sürdüren Fatih Gür, vatandaşın kendisine olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ve yönetimine nazik misafirperverlikleri için ayrı ayrı teşekkür etti.