Anahtar Kelimeler: Danışmanlık hizmete girdi

Fay Danışmanlık hizmete girdi

Fay Danışmanlık hizmete girdi

İstanbul'da uzun yıllar Kozan Platformu başkanlığını yürüten Faruk Yiğenoğlu Kozan’da Fay Danışmanlık ofisini açarak hizmet vermeye başladı.

Yaptığı çalışmalar ve genç girişimcilik ruhu ile adından sıkça söz ettiren Faruk Yiğenoğlu, İstanbul'da yaşayan Kozanlıları bir araya getirerek hemşericilik ruhunu geliştirmiş ve bu birlikteliğin devamı için İstanbul'da büyük çalışmalar gerçekleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda Kozan'a gelerek Fay Danışmanlık ofisini açan Faruk Yiğenoğlu Kozan'da da çeşitli çalışmalar yapacağını kaydetti. Kültürden sanata, tarihten spora çeşitli alanlarda faaliyetler yürüteceğini kaydeden Faruk Yiğenoğlu, Cumhuriyet Mahallesi Irmak Caddesi Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi karşısına açtığı Fay Danışmanlık ofisine bütün hemşerilerini beklediğini söyledi. Kozan Ekspres gazetesinin köşe yazarlığını da yürüten Faruk Yiğenoğlu gazetemizde bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve bundan sonra yapacağı çalışmalar ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Faruk Yiğenoğlu yaptığı açıklamada: “Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisat Bölümünü okuduktan sonra İstanbul’a gittim. Orada bölümüm dışı inşaat şirketinde harita üzerine çalışmaya başladım. Çalışma zamanım dışında Kozan Platformunu belli bir süreden sonra yeniden aktif hale getirerek güzel bir yönetimle beraber birlik ve beraberliğimizi simgeleyecek organizasyonlar yapmaya başladık. Adana Kültür ve Dayanışma Derneğinde Genel Sekreter olarak yönetiminde bulundum. Festival ve çeşitli organizasyonlar yaparak Adana’yı İstanbul’a tanıtmak adına güzel projeler gerçekleştirdik. İstanbul sürecinde birbirinden değerli çok büyük bir aileye sahip oldum böylelikle. 2020 yılında aktif olan 3 yıllık İstanbul hayatımı Mart ayında Kozan’a taşınarak bıraktım. İstanbul’da aynı zamanda başlamış olduğum sigorta çalışmasını Kozan’da kendi yerimi açarak devam ettirme kararı aldım.

FAY Danışmanlık olarak açmış olduğum işimde sigorta, organizasyon, reklam ve tanıtım, sosyal medya yöneticiliği gibi alanlarda sizlere hizmet vermeye çalışıyorum. İstanbul’da kurmuş olduğumuz Kozan Platformunu Kozan’da da devam ettirme çalışmalarını sürdürmekteyim.

Kozan’ımızın eksik kalmış yönlerini gün yüzüne çıkarmak için çeşitli faaliyetlerde bulunacağım.

Irmak Caddesinde açmış olduğum ofisime çayımızı içmeye her zaman bekleriz.” Dedi.