Anahtar Kelimeler:

FEKE´ DE DOOĞAYA 500 ADET KEKLİK BIRAKILDI

FEKE´ DE DOOĞAYA 500 ADET KEKLİK BIRAKILDI

FEKE Kaymakamı Emre İhsan AYDIN ve Feke İlçesi Kurum Amirleri, 7. Bölge Müdür Yardımcısı Yüksel ABİDİNOĞLU, Adana Şube Müdürü İlhan TAŞ, Milli Parklar Şube Müdürü Faruk ATMACA, 7. Bölge Müdürlüğü ve Kozan DKMP Şefliği personeli; Olucak, Sülemişli, Kızıl

FEKE Kaymakamı Emre İhsan AYDIN ve  Feke İlçesi Kurum Amirleri, 7. Bölge Müdür Yardımcısı Yüksel ABİDİNOĞLU, Adana  Şube Müdürü İlhan TAŞ, Milli Parklar Şube Müdürü Faruk ATMACA, 7. Bölge Müdürlüğü ve Kozan DKMP Şefliği personeli; Olucak, Sülemişli, Kızılyer, Keklikçi ve Yeşildüşmüş Muhtarları ve halkın katılımı ile Bakanlığımızın Gaziantep Erikçe Kanatlı Yaban Hayvanı Üretim Tesisinden getirilen 500 adet kekliğin salımı gerçekleşti.

7. Bölge Müdürlüğü, Adana Şube Müdürlüğü Kınalı Keklik salım programı 2015 yılı için 1500 adet Adana Şube Müdürlüğünce 1500 adet de özel sektör ve STK eli ile gerçekleştirilecektir.

500 adet Feke İlçemizde olan programda gerçekleşmiştir.

Feke Kaymakamımız ve 7. Bölge Müdür yardımcımızın yapmış olduğu açıklamalarda ? Doğaya keklik salım faaliyetinin hayırlı olmasını, sahanın en az 3 yıl ava yasaklanacağını, asıl korumanın ve kekliğin çoğalmasının sağlanmasını halkımızın binci ile gerçekleşeceğini söylediler.?

Ayrıca, Sayın Kaymakamımızın Orman ve Su İşleri Bakanlığı 7. Bölge Müdürlüğümüze yapılan çalışmadan dolayı teşekkürü ile Kanatlı yaban hayvanı salımı gerçekleştirildi.