Anahtar Kelimeler: ' arkadaş kavgası kanlı bitti: yaralı

Feke'de arkadaş kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Feke

Feke ilçesinde iki arkadaş arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Feke ilçesine bağlı Çandırlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, iyi arkadaş olan Muhammed Akyol ve Mahir Savaş arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Muhammed Akyol, kendine ait aracıyla Mahir Savaş'ın evine gitti. Mahir Savaş'ı dışarıya çağıran Akyol, aralarında çıkan tartışma sonucunda üzerinde bulundurduğu tabanca ile Savaş'a ateş açtı. Bacaklarından yaralanan Savaş yere yığıldı.

Akyol ise olay yerinden araçla köyün dışına çıktı. Bir süre sonra Akyol'un da başından silahla vurulmuş olarak bulunduğu öğrenildi. Akyol, Feke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan 37 yaşındaki Mahir Savaş ise 112 Acil Servis ambulansıyla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki müdahalesinin ardından Savaş, Adana Yenişehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Jandarma ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından Mahir Savaş'ın kardeşi olduğu öğrenilen O.Ş.'yi gözaltına aldı. O.Ş.'nin Kozan'a geldiği 01 HL 878 plakalı otomobil ise çekici vasıtası ile jandarmaya çekildi.

Jandarma ekipleri, yaşanan olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı. Muhammed Akyol'un nasıl öldüğü ile ilgili olarak soruşturma sürüyor.