Fen Lisesi Kozan basını ile kahvaltıda buluştu

Fen Lisesi Kozan basını ile kahvaltıda buluştu

İlçemiz Kozan’ da adından çok bahsettiren Kozan Fen Lisesi Kozan’ da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek kahvaltı yaptı.

İlçemiz Kozan’ da marka okul olma yolunda büyük çaba gösteren ve başarıdan başarıya atlayan Kozan Fen Lisesi idarecileri Karacaoğlan Mahallesi Şehit Abdullah Kocaer Sokak’ta bulunan yeni okul binaların da düzenledikleri sabah kahvaltısıyla Kozan’ daki basın mensuplarını ağırladı. Hoş sohbetler eşliğinde yapılan sabah kahvaltısından sonra okulu tanıtan Kozan Fen Lisesi idarecileri daha sonra okulun konferans salonunda gazetecilere okul hakkında bilgi verdi.

Okul müdürü Haydar Aydoğan; Basının toplum içerisinde olup biten her türlü isteğin idealin toplandığı ve dile getirildiği çok önemli bir kurum olduğunu değindi. Aydoğan; “2009 Yılında ilçemizde açılan ve 2014 yılında yeni binasına taşınan okulumuzun başarılarını sizinle paylaşmak istedik. Amacımız hem ilçemizde hem de ülkemizde marka olmaktır. Son sınıf öğrencimiz M. Alper Devecioğlu 2015 YGS’de Kozan birincisi ve Türkiye 221.’si olarak, resmi olmayan verilere göre Kozan Tarihinde bir ilke imza attı. 242 kız 123 erkek olmak üzere toplam 365 öğrencimiz bulunuyor” dedi.

Okul müdürü Haydar Aydoğan’ ın konuşmasının ardından davete icabet eden basın mensupları da teker teker söz alarak salonda bulunan öğrencilere başarı ve iyi dilek temennisinde bulundular.

Okum müdürü Haydar Aydoğan ve okul yönetimi davete katılan tüm basın mensuplarına teşekkür ederek düzenlenen proğram sonunda okul bahçesinde fotoğraf çektirdiler.