Fidanda Marka, Tanrıverdi Fidancılık

Fidanda Marka, Tanrıverdi Fidancılık

Adana Tarım Fuarında stant kuran Kozan´lı firmalardan 1´i olan Tanrıverdi Fidancılık fuarın gözde stantlarının arasındaki yerini almayı başardı.

/resimler/2016-12/4/1148501365413.jpg

K.Ekspres- Ali Tanrıverdi yönetiminde 1998 yılından buyana ilçe ve yöre halkına hizmet veren Tanrıverdi Fidancılık her geçen gün gelişen hizmet ağı ile güçlenerek yoluna devam ediyor.

Sertifikalı fidan satışının yanı sıra bahçe kurulumu hizmetini de gerçekleştiren firma 3 yıldan buyana düzenli olarak katıldığı bahçe bitkileri ve tarım fuarında ilçenin ismini duyurmaya devam ediyor.

Son olarak Adana da açılan tarım fuarındaki yerini alan Tanrıverdi Fidancılık satışını gerçekleştirdiği sertifikalı fidanları ve faaliyetleri fuarın gözde firmaları arasına girmelerinin yolunu açtı.

Toplamda 59 dönüm gibi bir alanda üretim yapan firma ürettiği fidanları yurdun dört bir köşesine pazarlıyor.

Yılda ortalama 100 fidanı toprakla buluşturmanın onurunu ve mutluluğunu yaşayan firma sahibi Ali Tanrıverdi ? Üretmek önemli fakat ürettiğin ürünün arkasında sonuna kadar dura bilmek onur verici ? diyerek ürünlerinin sonuna kadar arkasında olduklarını kaydetti.

Tanrıverdi sözlerine şu şekilde devam etti.

? Bilindiği üzere yıllardan buyana bu sektörde hizmet ediyoruz. Kurulduğumuz ilk günden buyana bugüne denk getirdiğimiz kalite ve güvenirlik işlevimizi yarınlara da sağlam adımlar ile taşımak istiyoruz. Sektör olarak sürekli olarak tarım alanında yaşanan değişimleri takip eden bir zihniyete sahibiz. 3 yıldan buyana Adana Tarım Fuarına katılıyoruz. Firmamız ve ürünlerimiz üreticiler tarafından çok büyük bir ilgi ve taktir görüyor. Bu üretimlerin hangi ilde yapıldığını soruyorlar. Bizler 50 dönümlük üretim sahamızın Kozan olduğunu gururlanarak söylüyoruz.  Elbette bize bu mutluluğu ve onuru yaşatan bir birinden değerli çiftçilerimizdir. Üreticilerimizin ve çiftçilerimizin gösterdikleri güzel ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda da bu tip faaliyetlerimizi büyüterek artırmayı hedefliyoruz.? Dedi.

5 gün boyunca da fuar alanında katılımcılara ürünlerini tanıtan Tanrıverdi Fidancılığı ziyaret eden çiftçiler firmadan aldıkları fidan ve diğer hizmetlerden duydukları memnuniyeti anlatmadan stanttan ayrılmadılar. /resimler/2016-12/4/1149488088998.jpg