Anahtar Kelimeler: Finalde - şampiyon oldular

Finalde 2-0 ile şampiyon oldular

Finalde 2-0 ile şampiyon oldular

Kozan'da liseler arası düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu Şehit Arda Can Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Kozan'da liselerin katılımı ile gerçekleştirilen futbol turnuvasının finali Cuma günü İsmet Atlı Şehir Stadyumu'nda oynandı. Üçüncülüğü Fatih Anadolu Lisesi'nin aldığı turnuvada, 4.'üncülüğü ise Kozan Anadolu Lisesi aldı. Final karşılaşmasında Şehit Arda Can Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kozan Fen Lisesi karşı karşıya geldi. Gençlerin saha içerisindeki kıyasıya mücadelesi sonunda Şehit Arda Can Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı Fen Lisesi'ni 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa adını yazdırdı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen futbol turnuvasında, ilk ikiye giren takım Adana'da yapılacak olan ilçeler arası futbol turnuvasında Kozan’ı temsil edecek.

Şehit Arda Can Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı kupasını alarak arkadaşlarıyla birlikte şampiyonluğun tadını çıkardılar.

Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin; “Öğrencilerimizin sportif faaliyetlerde bulunmaları için gerekli her türlü çalışmayı sürdürüyoruz. Futbol turnuvası sonunda Şehit Arda Can Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kozan şampiyonu olmuştur. Takımımızı tebrik ediyor, bundan sonraki başarılarının devamını diliyorum. Adana'da Kozan’ımızı temsil edecek her iki takımımıza bol şanslar dilerken, bu turnuvada emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.