Anahtar Kelimeler: Fırıncılara “hijyen” eğitimi

Fırıncılara “hijyen” eğitimi

Fırıncılara “hijyen” eğitimi

Kozan'da ekmek çeşitleri ve unlu mamülleri üretimi yapan işletmelerde çalışan personele hijyen eğitimi verildi.

 

Kozan'da, Adana İl Tarım Müdürlüğü ile Kozan Fırıncılar Odası işbirliğinde ekmek çeşitleri ve unlu mamülleri üretimi yapan işletmelerde çalışan personele hijyen eğitimi verildi.

Kozan Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen eğitim toplantısında gıda ile ilgili mevzuat, gıda hijyeni, personel hijyeni gibi konularda detaylı bilgilendirme yapıldı.

Düzenlenen eğitim seminerine katılan Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Koordinatörü Kenan Kalk, Kozan Fırıncılar Odası Başkanı Muhammet Yorulmaz'a ve Kozanlı fırıncılara hijyen konusunda gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Kozan Fırıncılar Odası Başkanı Muhammet Yorulmaz; "2012 yılından bu yana her 5 yılda bir bakanlık koordinatörlüğünde fırıncı esnafımıza hijyen eğitimi veriliyor. Verilen seminerler sonrasında yazılı sınav yapılıyor ve katılımcılara hijyen eğitim belgesi veriliyor. Gerçekten çok güzel bir proje. Zaten bizler hijyen konusuna dikkat eden esnaflarız. Bu eğitim seminerinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Fırıncılara Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde görevli gıda mühendisleri Ertan Gülnar ve Ziraat Mühendisi Emel Arpacı Erdi tarafından eğitim verildi.