Anahtar Kelimeler: FLAŞ FLAŞ FLAŞ

FLAŞ?FLAŞ?FLAŞ

FLAŞ?FLAŞ?FLAŞ

Remzi Oğuz Yılmaz İyi Parti´den Adana Milletvekili Aday Adayı

Kozan´ın öz evladı olan Remzi Oğuz Yılmaz İyi Parti´den Adana Milletvekili Aday Adayı oldu..

Remzi Oğuz Yılmaz´ın İyi Parti´den aday adayı olması siyaset arenasında bomba haber etkisi yarattı. Remzi Oğuz Yılmaz 2005-2013 yılları arasında, 8 yıl boyunca Adana´da Özel İdare Genel Sekreterliği görevinde bulundu.  Remzi Oğuz Yılmaz Hukukçu, Kaymakamlık ve İçişleri Bakanlığı´nda Hukuk Müşaviri olarak görev yaptı.

Remzi Oğuz Yılmaz´ın İyi Parti´den aday adayı olması vatandaşlar arasında sevince ve coşkuya sebep oldu. Yılmaz, Adana´nın doğusundan-batısına, kuzeyinden-güneyine tüm ilçe, kasaba, köy ve mezralarına kadar her karış toprağında emeği ve hizmeti olan bir kişi.

Remzi Oğuz Yılmaz´ı Adana bölgesi çok iyi tanıyor. O´da Adana´yı çok iyi biliyor. Adana´nın sorunlarını dertlerini, sıkıntılarını ve bunların çözümü noktasında nasıl davranılması gerektiğini çok iyi biliyor. Bundan dolayı İyi Parti´den aday adayı olması vatandaşlarda sevince neden oldu.

Remzi Oğuz Yılmaz´ın İyi Parti´den aday adayı olmasını değerlendiren vatandaşlar; ?Remzi Oğuz Bey, Adana´nın her karış toprağında emeği olan bir insan. Adana Özel İdare Genel Sekreterliği döneminde, Adana halkına hizmet götürmüş, parti gözetmeksizin herkese hizmet vermiş biridir. Adana bölgesi onun genel sekreterliği döneminde birçok hizmeti almıştır. O, yörenin insanının sorunlarını çok yakinen biliyor ve bu sorunların çözülmesi için neler yapılması gerektiğini de en ince noktasına kadar biliyor. Onun aday adayı olması bizler için çok iyi oldu. Biz onu biliyoruz, O´da bizi biliyor. Allah onun yar ve yardımcısı olsun. Allah yolunu açık etsin. İnşallah kendisini vekil olarak Ankara´ya göndeririz. O´nun Ankara´ya gitmesi demek, bu bölgenin Ankara´da bir dostu, bir arkadaşı var demektir. O Ankara´da Adana´nın sorunları için gece-gündüz çalışacak bir insandır. Remzi Oğuz Yılmaz´ın aday adaylığı hayırlı olsun? diye konuştular.