Anahtar Kelimeler: Garnizon Komutanı Tutuklandı

Garnizon Komutanı Tutuklandı

Garnizon Komutanı Tutuklandı

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçtiğimiz günler de gözaltına alınan Kozan Askerlik Şubesi Başkanı Garnizon Komutanı Üst Teğmen Mesut Taşçı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçtiğimiz günler de gözaltına alınan Kozan Askerlik Şubesi  Başkanı Garnizon Komutanı Üst Teğmen Mesut Taşçı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

8 ay boyunca Kozan Garnizon Komutanlığı görevini sürdüren Üst Teğmen Mesut Taşçı, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı´nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Kozan´daki Askerlik Şubesi içindeki evinde Kozan Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı ekipler tarafından gözaltına alınmış, evinde de arama yapılarak kendine ait bilgisayar ile birlikte bazı evraklara da el konulmuştu. Gözaltına alınan Taşçı, direkt olarak Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı´na getirilerek Erzurum´dan gelen polislere teslim edilmiş ve Erzurum´a götürülmüştü.

Yargılamasına Erzurum´da devam edilen Taşçı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.