Anahtar Kelimeler: GATIK DÖNER HİZMETE GİRDİ

GATIK DÖNER HİZMETE GİRDİ

GATIK DÖNER HİZMETE GİRDİ

İlçemiz Kozan´ a yeni bir işletme daha kandırıldı. Gatık Döner ismi ile açılan yeni iş yeri döner ve çeşitleriyle Kozan halkı için hizmete girdi.

İşletmecilini Yüksel Mercan´ ın oğlu Murat Mercan´ ın yaptığı Gatık Döner Salonu gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete girdi. Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan işletmenin açılış törenin bir konuşma yapan işletme sahibi Murat Mercan; ? Biz bu işletmeyi açarken ilkemiz her şeyden önce hatta lezzetten de önce hijyendir. Bu hijyeni de Kozan´ a sağladığımıza eminim. Buraya bizi yalnız bırakmayıp gelen Kozan Belediye Başkan Yardımcımız Cengiz Yeşiloğlu Bey´ e, Kozan Belediye Meclis Üyemiz Ali Baysal´ a, değerli iş adamlarımıza, STK temsilcilerimize ve tüm davetlilere çok teşekkür ediyorum.? Dedi.

Açılışla ilgili olarak konuşma yapan Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu ise; ? Böyle bir işletmeyi Kozan´ a kazandırdığı için öncelikle Murat Bey´ e teşekkür ediyoruz. Ben buraya bir iki gün önce geldim gezdim. Gayet güzel ve nefis bir işletme olmuş. Bunun devamının gelmesini diliyor, Kozan´ ımıza ve Murat Bey´ e hayırlı olsun diyorum? dedi.

Açılış konuşmalarından sonra Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu, iş adamları, STK temsilcileri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Akabinde yapılan ikramlarla birlikte davetliler yeni işletme Gatık Döner´ i gezdiler. Bizde Kozan Ekspres Gazetesi olarak Kozan´ a kazandırılan bu iş yerine ve işletmecilerine hayırlı olmasını temennisinde bulunuyoruz.