Anahtar Kelimeler: Gazetemiz Yaşında

Gazetemiz 11 Yaşında

Gazetemiz 11 Yaşında

Gazetemiz Kozan Ekspres kuruluşunun 11. Yıl Dönümünü sebebi ile gazete idaremiz tarafından geleneksel hale getirilen, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve kaynaşma gecesi 6 Nisan Perşembe Günü Elit Balo Salonun da gerçekleştirilecektir.

K.Ekspres- Gazetemiz Kozan Ekspres kuruluşunun 11. Yıl Dönümünü sebebi ile gazete idaremiz tarafından geleneksel hale getirilen, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve kaynaşma gecesi 6 Nisan Perşembe Günü Elit Balo Salonun da gerçekleştirilecektir.

Konu ile ilgili bir dizi açıklamalarda bulunan gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes ? İlk günkü yayın aşkımızla devam ettiğimiz dik ve onurlu yürüyüşümüzde 10 yılı geride bırakarak 11. yılın içerisine girmenin mutluluk ve onurunu yaşıyoruz.

İnsanların özel hayat ve özel tercihlerine gösterdiğimiz hassasiyetler ile başladığımız gazetemizde 488 sayıyı geride bıraktık.

Gazetemizin yayın politikası toplumun her kesimi tarafından yıllardan buyana taktir görmektedir. İnsanların özel hayatlarını hiçbir zaman gündemine almayan gazetemiz haberin kutsallığından ve doğruluğundan hiçbir zamanda kopmamıştır.

Bu gerçekler doğrultusunda10 yılı geride bıraktık. Ve 11.seneye adımımızı attık.

Bu nedenle de geleneksel hale getirdiğimiz kuruluş yıl dönümü gecemizi bu yılda Allah nasip eder ise gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. 6 Nisan Perşembe Günü Elit Balo Salonunda gerçekleştireceğimiz gecemize yıllardan buyana desteklerini esirgemeyen bir birinden değerli okurlarımıza ve kamuoyumuza teşekkürlerimizi sunar iken bu yılki gecemizi onurlandırmalarından duyacağımız memnuniyetimizi ifade etmek istiyorum.? Dedi.

Gazetemizin bu yıl 11. sini düzenleyeceğimiz gece ile ilgili geniş bilgi gazetemiz idari merkezinden elde edilebilecektir.