GAZETEMİZ 16. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNE HAZIRLANIYOR

GAZETEMİZ 16. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNE HAZIRLANIYOR

Kozan Ekspres Gazetesi, 1 Aralık 2023 Cuma akşamı saat 19.00'da Tavşantepe Mahallesi'nde bulunan Sis Müzikol'de gerçekleştirilecek kuruluş yıl dönümü gecesi ile 16. yılını kutlamaya hazırlanıyor.

Bu özel gün vesilesiyle imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes bir açıklama yaptı.

Hüseyin Erciyes, açıklamasında, "Biz, 16 yıldan bu yana tarafsız, bağımsız ve objektif bir şekilde gazetecilik yapmanın gururunu yaşıyoruz. Pazar hariç,   her gün yüzlerce insana gazetemizi ulaştırarak toplumumuza hizmet etmeye devam ediyoruz. Bizim işimiz sadece gazetecilik. Bu 16 yıllık süreçte, haberlerimizi doğru ve güvenilir bir şekilde sunma misyonumuzdan hiç sapmadık. Kozan Ekspres Gazetesi olarak, bu güzel yolculuğumuzun 16. yıl dönümünü kutlamak için sabırsızlanıyoruz. Okuyucularımıza teşekkür ederiz” dedi.

Kozan Ekspres Gazetesi, 16 yıl boyunca Kozan ve çevresindeki güncel haberleri takip ederek, topluma tarafsız bir bakış açısı sunmaya devam ediyor. Kuruluş yıl dönümü gecesi, bu önemli kilometre taşını coşkuyla kutlamak için tasarlanmış durumda. Gazetenin bu özel günü, Kozan'daki toplumun bir araya gelmesine ve birlikte güzel anılar oluşturmasına vesile olacak gibi görünüyor.