Anahtar Kelimeler: Gazi sorunu çözüldü

Gazi´nin sorunu çözüldü

Gazi´nin sorunu çözüldü

1994 yılında teröristlerle girdiği çatışmada gazi olan Fikret Topçu´nun Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşmadan üniversitede okuyan kızı için yatan parasına kedisinin bankadaki icrası nedeniyle el konulmuştu.

K.Ekspres-1994 yılında teröristlerle girdiği çatışmada gazi olan Fikret Topçu´nun Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşmadan üniversitede okuyan kızı için yatan parasına kedisinin bankadaki icrası nedeniyle el konulmuştu. Kozan Ekspres Gazetesi tarafından yapılan haber üzerine aradan 24 saat geçmeden banka sorunu çözerek Gazi´nin parasını yatırdı. .

Banka önünde gaztemize tekrardan bir açıklama yapan Gazi Fikret Topçu ? Ziraat Bankası Müdürü´nün alakasından dolayı işlemler çözüldü.  Gerekli olan ödeme tarafıma yapıldı. Sayın müdürümüze ve Kozan Ekspres Gazetesi´ne çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hepsinden. Yanlış bir anlaşılma olmuş. Yeni bir liste verilmiş ama benim gazi olduğum belirtilmemiş. Bundan dolayı kesinti yapılmış.  Şu an hiçbir sıkıntımız yok. Emeği geçenlere teşekkür ederim? dedi.