GELEBEK; ? GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ?

GELEBEK; ? GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ?

Ak Parti Kozan İlçe Başkanlığı geçtiğimiz hafta sonu düzenlediği sabah kahvaltısında Kozan´ ın yerel basını ile bir araya gelerek istişare yaptı.

Ak Parti Kozan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Kozan basını bir araya geldi. Veli Gelebek´ in ev sahipliğinde gerçekleştirilen proğramda Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek´ in Ankara ziyareti ve genel gündem hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

İlçe Başkanı Gelebek yapığı açılış konuşmasında, Kozan´ da bulunan bazı yerel gazetelerdeki asılsız haberleri yalanlayarak şunlara değindi. Gelebek; ?Göreve geldiğimiz günden bu yana çok yoğun bir tempoda çalıştık. Ak parti davasını davamız bildik ve ulvi bir anlayışla kenetlendik ve bir buçuk yıllık dönemimizdegeçirdiğimiz 3 seçimle, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı,7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerindeilçemizde Türkiye ortalamasının üzerinde oy alarak bu günlere geldik.

Kozan teşkilatımız büyük fedakârlık göstererek, ana kademe, kadın, gençlik kolları, mahalle ve köy teşkilatlarımızlaseferberlik ilan ederek, başarılı bir çalışma yürüttük?

Allah´a çok şükür bu çalışmalarımızın semeresini alarakAK Partimizi yenidengüçlü bir şekilde iktidara taşıdık.Hükümetimizin kurulmasıyla birlikte, seçimlerde verdiğimiz sözleritek tek yerine getiriyoruz. Bu bağlamda Kozan´a yapılacak hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunmak ve parti yönetimimize, yeni seçilen teşkilat mensuplarımıza hayırlı olsun demek için bir Ankara programı tertip ettik?

Biliyorsunuz Ak Partimiz 1 Kasım seçimleri öncesinde büyük kongresini yaparak yönetimini yenilemişti. Fakat 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz ve İslam âlemi için önemini bildiğimizden biz seçimlere odaklanıp, ziyaretlerimizi ertelemiştik. Ertelediğimiz bu ziyaretleri geçtiğimiz günlerde gerçekleştirerek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik?

Ziyaretimizin İlk gününde partimizin meclisteki gurup toplantısına Kozan´ımızın evladı Adana milletvekilimiz Sn. Tamer DAĞLI ile birlikte katılıp Sn.Başbakanımızın grup konuşmasını milletvekili sıralarından takip ettik. Diğer milletvekillerimizden Prof. N. Ünüvar, Prof. Talip Küçükcan ve Av. M. Şükrü Erdinç´i de ziyaret ederek Kozan´ımızla ilgili çalışmalarımız konusunda geniş değerlendirme fırsatı bulduk?

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Fatma Güldemet Sarı Hanımefendiyle öğle yemeğinde bir araya gelerek gerek teşkilatımızın çalışmalarını gerekse ülkemizin genel siyasetini konuştuk. Sayın bakanımızla bir gün sonra da meclisteki makam odasında tekrar samimi ve özel bir görüşme daha gerçekleştirdik.GörüşmelerimizdeKozan ? Adana yolumuzun sıcak asfalt yapılması noktasında bakanımızdan istekte bulunduk.

Bunun yanında Yahyalı ? Mansurlu yolunun bir an önce bitirilmesi hususunda dileklerimizi ilettik. Ayrıca Sayın Bakanımızdan engellilere ve dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik TOKİ konut projesi yapılması konusunu kendilerine ilettik. Bu konularda Sayın Bakanımız da gereken çalışmaları yapacaklarını söylediler. Biz de kendilerine samimi ve sıcak ilgi, alakalarından dolayı teşekkür ettik?

AK parti Genel Merkezimizdeki görüşmelerimizde çok bereketli geçti. Teşkilat Başkanımız Sn. Mustafa Ataş´a ve teşkilat başkan yardımcımız Konya milletvekilimiz Sn.Ömer Ünal´a ve Genel Başkan Yardımcımız sn. Selçuk Özdağ´a Kozan´la ilgili hazırladığımız brifing dosyamızı sunduk. Kozan İlçe Teşkilatımızın başarıları için teşekkür ettiler ve bizde 2019 belediye seçimlerinde Kozan Belediyesini AK Belediyecilikle buluşturacağımıza söz verdik?

Değerli basın mensupları,

Biz Ak Parti Kozan İlçe Teşkilatı olarak birlik beraberliğimizi bozmadan ve kimseyede bozdurmadan her kesimi kucaklamaya devam edeceğiz.Kendisini Ak Partili olarak gören ve bu yönde çaba gösteren herkes Ak Partilidir ve bizim nazarımızda değerlidir.Bizim anlayışımızda şunun yada bunun adamı olmak yoktur.Davamızın Ak Partimizin ve milletimizin adamı olmak vardır.Bu anlayışla ve bu yürek genişliğiylebütün teşkilat mensubu ve gönüllülerimizi kucaklamaya devam edeceğiz.

Basınımızın Değerli Mensupları,

Bu süreçte yaptığımız çalışmaları kamuoyuna aktarmada çok önemli bir kamu hizmeti gören basınımızı önemsiyoruz. Bu zor mesleği hakkıyla icra eden basınımızın yerel emekçilerini kutluyorumve her zaman yanınızda olduğumu beyan ediyorum.Ancak geçtiğimiz günlerde yerel gazetelerimizden birinde müstear bir isimle, imzasız bir şekilde;şahsımlailgili asılsız iddialar bir yana, teşkilatımınil ve genel merkezine atılan iftiraları,suçlamaları şiddetle reddediyorum.

T.C. Milli Güvenlik Kurulunun, Meclisimizin ve Bağımsız Mahkemelerimizinterör örgütü olarak tanımladığı bir yapıyla teşkilatımın üst yapısını, paralel yapıyla ilişkilendirmek hadsizliğin, son noktasıdır. AK Partimiz tüm kademeleriyle devlet içinde devlet oluşturmaya çalışan parelel ihanet çetesiyle, en büyük mücadeleyi vermektedir.

Kişisel hesaplar uğruna partimizin değerli yöneticilerine,Terör örgütü yaftası vurmak; ülkesive milleti için kendini adamış liderimizin emanetine canla başla hizmet etme çabası içindeki AK kadrolara yapılabilecek en büyük iftiradır ve Ak partimizin temel değerlerinden bi haber olup Ak Parti´yi tanımamaktır...

Burada, asıl milletin karşısında nezaketten, tevazudan küçülemeyip, basit hesap ve çıkarlar için küçüldükçe küçülenler, küçük hesaplarınızla ve edep dışı mesnetlerinizle şahsım ve Ak Parti Kozan, Adana ve Genel Merkez teşkilatlarımızın çalışmalarını akamete uğratamayacaksınız. Bu dava milletimize ve ümmetimize mal olmuştur...

Şahsımın en ufak bir önemi olmayıp, bu davada sadece bir nefer olarak, Kozan halkımızla, ilçemize, halkımıza, ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Konuşmamın geçmiş kısımlarında  belirttiğim gibi bundan sonraki hedefimiz 2019 yerel seçimleridir..

2014 yılındaki emanet olarak verdiğimiz Kozan Belediye Başkanlığını, rekor bir oy oranı ile bununla bağlantılı olarak da Adana Büyükşehri AK Belediyecilikle buluşturmaktır. Kozan belediyesini ve Adana Büyükşehiri AK Partimize kazandırma yolunda çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Bu hedefimizden hiç kimse bizi alıkoyamayacaktır Allahın izniyle?

Bu vesileyle basın toplantımıza icabet eden siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum" dedi.