Gelebek ?Kozan % 70 Oranında Evet Diyecek?

Gelebek ?Kozan % 70 Oranında Evet Diyecek?

Veli Gelebek Net Konuştu Gazetemizi ziyaret eden Veli Gelebek, Referandum sonucunda Kozan halkının % 70 oranında evet diyeceğini iddia etti.

Gelebek ?Kozan % 70 Oranında Evet Diyecek?

K.Ekspres- 16 Nisan Pazar Günü yapılması kesinleşen referandum nedeni ile Ak Parti Kozan İlçe Teşkilatı referandum da evet çıkması için kolları sıvadı.

Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek Başkanlığında oluşan heyet saha çalışmalarına başladı.

Gazetemize bir dizi özel açıklamalarda bulunan Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek % 70 oranında Evet çıkacağını iddia etti.

Referandum yanı sıra gündemdeki sıcak konuları da değerlendiren Gelebek ? Çalmadık kapı, girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız? dedi.

Gazetemiz idare merkezinde gazetemiz İmtiyaz Sahibi Araştırmacı Gazeteci Yazar Hüseyin Erciyes´i makamında ziyaret eden Gelebek, ülkemiz için en hayırlısı olacak olan yeni anayasa için yapılacak olan referandumda Kozan´da %70 oranında evet çıkacak? dedi.

?Sıkmadık El Bırakmayacağız?

Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek ? Bilindiği üzere 16 Nisan tarihinde ülkemiz bir referanduma gidiyor. Yeni sistemin ülkemiz için daha hayırlı olacağından hiçbir şüphemiz yok. Genel merkezimizin referandumla çalışmaları doğrultusunda hazırladığı yol haritasına bağlı kalarak, ilçe koordinasyon merkezimizi oluşturduk. Ve saha çalışmalarımıza ilçe merkezinde başladık. Çalışmalarımıza ?Çalınmadık kapı, girilmedik ev, sıkılmadık el kalmayacak? sloganı ile start verdik. Programlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gittiğimiz her noktada vatandaşlarımıza neden evet demelerini anlatıyoruz. Anlatımlarımız sonucunda halkımızın evet´e olan ilgileri ve teveccühleri her geçen gün artarak devam ediyor. 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandumda ilçemizde % 70 oranında evet çıkacağına inancımız tamdır. Türkiye genelinde ise % 60 bandı üzerinde evet çıkacaktır. Bizden önce ülkeyi yöneten birçok liderde bu sisteme geçmek istemiş lakin o günün şartları içerisinde bu hayallerini gerçekleştirememişlerdir. 15 yıldan buyana dirayetli ve dik duruş sergileyen Ak Parti ve partimizin kurucusu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey´lerin cesaretli ve onurlu duruşu yeni sistemin kapılarını aralamaya yetmiştir. Kurulduğu ilk günden buyana gücünü sadece milletten alan partimiz bu referandumda da gücünü halktan alarak yeni sisteme geçecektir. Elbette bu onurlu yolda bizlerinde ter akıtması gerekmektedir. Bu vesile ile gerek kadın kollarımız gerekse gençlik kollarımızla birlikte partimizin tüm organları ve gönüldaşları ile birlikte yorulmadan çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

?MHP de Evet Diyecek?

Elbette bu onurlu yolda MHP Genel Başkanın ve onun teşkilatlarının da verdiği ve vereceği destekler göz ardı edilemez. Allah´ın izni ile 17 Nisan sabahı ülkemizde yeni bir dönem başlayacak. Ve halkın iradesi bu ülkeyi daha güçlü bir şekilde idare edecek. Kapı kapı dolaşarak evet´i anlatıyoruz. Anlatmaya da devam edeceğiz? diyen Gelebek ilçe genelinde gelişen olaylara ve hadiselere de farklı bir bakış açısı ile yorum getirdi.

Kadirli Girişi Büyükşehir Sorumluluk Alanında

Sözlerine ilk olarak gazetemizin gündeme taşıdığı Kadirli girişi ile devam eden Gelebek ? İlk olarak gazetenizin gündeme taşıdığı ilçemizin doğu girişi olan Kadirli girişinin bu ilçeye yakışmadığını yıllardan buyana dile getiriyoruz. Haberinizi de yerli yerinde bulduğumuzu ifade ederek, değişen büyükşehir yasası ile birlikte Kayhan Burnundan, Kozan girişine kadar olan yol belediyelere devir edilmiştir. Bu konu ile ilgili olarak haberinizin ardından Büyükşehir ve Kozan Belediyesi meclislerinde meclis üyelerimiz soru önergesi vererek, yolun mevcut durumunu ve yapılması gereken işlemleri ifade etmişlerdir. Henüz adım atılan hiçbir işlem bulunmuyor. Dedi.

?Makamlar Kalıcı, İdareciler Gelip Geçicidir?

Kozan Devlet Hastanesindeki gelişmelere de değinen Gelebek ? Kurumlar kalıcıdır. Kurumlardaki idarecilerimiz ise geçicidir. Bu nedenle kanunlar çerçevesinde zaman zaman değişiklikler olacaktır. Hastanede yapılan değişimlerde bu gerçeklerden biridir. Küçük düşünmek bizlerin yapısına ve yönetim şekline uyan şekiller bu güne denk olmadı. Bu saatten sonrada olmaz.? 

Şehit Kubilay´ın ilçe merkezine anıtının dikilmesine değinen Gelebek ? İlçemizde Şehit Kubilay´ın adını taşıyan bir okulumuz var. Bu okulumuz içerisinde şehidimiz adına düzenlenmiş bir köşe daha mantıklı ve anlamlı olacaktır. Anma programları her yıl düzenleniyordu. Ne nedenden dolayı düzenlenmediği ile ilgili bir bilgiye sahip değilim. Düzenlenmesinde bir sıkıntı yok. Ben ilçenin merkezine 15 Temmuz şehitleri anısına bir anıtın yapılması, toplumda daha yer bulacağına inanıyorum? diyen Gelebek ?bu güne dek hırs ile hiçbir yerde bulunmadım.  Toplam olarak 6 yıldan buyana Kozan İlçe Başkanlığı görevini sürdürüyorum. Küçük hesaplar peşinde koşanlar bu yolda pilleri biten robotlar misali yarı yolda kalmış, adeta bir demir parçasına dönmüşlerdir. Biz ise Sayın Başbakanımızın ve Cumhurbaşkanımızın ışığında genel merkezimizin direktifleri doğrultusuna yolumuza devam ediyoruz.

Geçmişimiz de Geleceğimiz de Ak Allah´ın İzni İle

Hakkımızda hiçbir şey bulamayanlar, bizlere çamur yapıştıramayanlar ellerindeki bir fotoğraf ile adeta kapı kapı dolaşmaya devam ediyorlar.

Şuandaki mevcut Belediye Başkanı Musa Öztürk yerel seçimler öncesinde tamamı ailemin ikamet ettiği mahallemizi ziyaret etmiştir. Ben ve kardeşlerimde ev sahipliğimizi göstermek adına kendilerine hoş geldiniz dedik. Bizim aldığımız aile terbiyesi bunu gerektirmektedir.

Sadece Musa Öztürk´e değil mahallemize gelen diğer partinin adaylarına da aynı ev sahipliğini göstermişizdir. Lakin bunu kendilerine görev zanneden ve niyetleri art niyetten öte gitmeyen küçük düşüncelere sahip insanlar farklı yorumlara ve alanlara çekmeye çalışma çabaları sınıfta kalmıştır. Bizlerin bu tip küçük düşünceler ile kaybedecek ne vaktimiz ne de zamanımız bulunmaktadır. Bizler ülkemizin geleceği için ter akıtmaya devam edeceğiz. Kişilerin menfaat ve çıkarları için değil maalesef?

?Beğeni İle Takip Ediyorum?

Sözlerini Kozan Ekspres Gazetesi ile tamamlayan Gelebek ? Kozan Ekspres Gazetesi ilçemizdeki sorumluluğunu laiki ile yerine getirdiğine inanıyorum. İlk kurulduğu günden bugüne dek tarafsızlığını yitirmemiş. Ve kişiler üzerinden değil toplum üzerinden gazetecilik yapan bir kuruluş. Hüseyin Bey başta olmak üzere tüm ekibini kutluyorum. İlçemizde her zaman yaşamasını dilediğim bir gazetemiz dedi.

Ak Parti Kozan İlçe Başkanı´nın ziyareti esnasında Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Salim Akkoç´ ta Gelebek´e eşlik etti.