Gelebek Ve Ekibi Güven Tazeledi

Gelebek Ve Ekibi Güven Tazeledi

Ak Parti Kozan İlçe Teşkilatı olağan 5. kongresi Kozan Belediye Sinemasında gerçekleştirildi.

Kongreye mevcut başkan Veli Gelebek başkanlığında tek liste ile gidildi. Kongreye katılan 230 delegenin tamamının oyunu alan mevcut başkan Veli Gelebek ve listesi yeni ilçe yönetim kurulunu oluşturdu.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kongrenin açılış konuşmasını İlçe Başkanı Veli Gelebek gerçekleştirdi. Gelebek konuşmasında birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, geride bıraktıkları Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde % 51 oy aldıklarını ifade etti. Gelebek’in konuşmasının ardından AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Adana Milletvekilleri Fatoş Gürkan ve Şükrü Erdinç, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni’de birer konuşma gerçekleştirdiler. Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Yapılan oy kullanma işleminin ardından Veli Gelebek ve listesi, delegelerin oyu ile tekrar İlçe Başkanı seçildi.

Kongreye, Kültür ve Turizm Bakanı Danışmanı Erdal Baykan, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Adana Milletvekilleri Fatoş Gürkan ve Şükrü Erdinç, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile delegeler katıldı.

Veli Gelebek Başkanlığında ki AK Parti İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu;
Ali Yörüger, Erdem Kekilli, Ethem Tanrıverdi, Zafer Yılmaz, Osman Kara, Şenay Adyakar, Mukadder Özgüner, Halim Gök, Yusuf Tanrıverdi, Şahin Oruç, Fatma Durmuşoğlu, Nebi Ocak, Selami Beydilli, Yusuf Ziya Ocak, Turgut Şafak Ursavaş, Ali Erkek, Tülün Kara, Ahmet Avcı, Orhan Can, Necati Eriş, İrfan Dağlı, Tacettin Azgın, Memduh Boyraz, Mete Ulu, Nuriye Kılıç, Yusuf Kaya, Gürdal Topal, Ferhat Boyraz ve Kağan Biçer.