Anahtar Kelimeler: Gelebek Dönem Sinyali

Gelebek´e 3. Dönem Sinyali

Gelebek´e 3. Dönem Sinyali

Ak Parti İlçe Başkanı Veli Gelebek Şubat Ayı içerisinde yapılacak olan ilçe kongresinde tek aday olarak seçimlere girmesi bekleniyor.

Ak Parti İlçe Başkanı Veli Gelebek Şubat Ayı içerisinde yapılacak olan ilçe kongresinde tek aday olarak seçimlere girmesi bekleniyor.

Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni´nin Cumhurbaşkanı tarafından adaylığı tasdik edilmesinin ardından gözler ilçe teşkilatlarına çevrilmiş durumda. Yeni´nin atanmasının ardından Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Veli Gelebek ve ilçe teşkilatını ayrı bir mutluluk sardı.

Ak Parti il Başkanı Fikret Yeni ile her konuda ortak yürümeyi başaran Gelebek ve ekibinin Fikret Yeni´den vize alınmasına kesin göz ile bakılıyor.

Veli Gelebek´in önümüzdeki günlerde yapılacak olan ilçe kongresinde tek liste ile aday olmasına kesin gözü ile bakılırken, telefon ile görüştüğümüz Ak Parti İlçe Başkanı Veli Gelebek ? Görev verilsin verilmesin partim için gece gündüz çalıştım. Çalışmaya da devam ederim. Koltuğun bir önemi yok? dedi.

Gelebek; ?Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin olurları ile İl Başkanımız Sayın Fikret Yeni´nin göreve devam etmesi bizleri fazlası ile memnun etmiştir. Bu güzel duygu bizleri mutlu kılmıştır. Teşkilatım ile birlikte yolumuza devam ederek 2019 yılında gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve mali seçimlerde büyük bir başarı göstermek istiyoruz. Teşkilat olarak girdiğimiz tüm seçimlerin tamamında Türkiye ortalamasının üstünde oy alarak partimizin bayrağını dalgalandırdık. Görev verilmesi durumunda bu bayrağı dalgalandırmaya devam ederiz. Lakin bizlere görev verilsin verilmesin fark etmez bizler partimiz için mücadele etmeye devam ediyoruz. Sayın büyüklerimizin kararları önümüzdeki birkaç güne netleşir. Kazanan Ak Parti olsun, ilçem olsun, ilim olsun, Türkiye´m olsun? dedi.

Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni´nin gerçekleştirdiği basın toplantısında Veli Gelebek ile gerçekleştirdiği samimi ve sıcak ilişkileri gözlerden kaçmadı.