Anahtar Kelimeler: Gelenek devam ediyor

Gelenek devam ediyor

Gelenek devam ediyor

Karacaoğlan Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ürün sergisi, defile ve resim sergisi Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam´ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Her yıl okul öğrencileri tarafından gerçekleştirilen programda ilk olarak Okul Müdürü Necla Özkan bir konuşma gerçekleştirdi. Özkan yaptığı konuşmada, okul bünyesinde verilen eğitimler hakkında bilgi verdi.

Programda; Moda Tasarım Teknolojileri Alanı´nın diktiği kıyafetleri sunması ve yürüyüşü, Özel Eğitim Öğrencileri´nin Moda Tasarım Teknolojileri dersinde diktikleri kıyafetlerin sunumu ve yürüyüşü, El Sanatları Teknolojisi Alanı öğrencilerinin ve özel eğitim öğrencilerinin yaptıkları ürünlerin sunumu ve yürüyüşü, Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin yürüyüşü ve dans gösterileri, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin yürüyüşü ve dans gösterileri, Moda Tasarım Teknolojileri Alanı öğrencilerinin bindallı kıyafetlerini sergilemesi için yaptıkları yürüyüş, Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin dans gösterileri, Moda Tasarım Teknolojileri Alanı öğrencilerinin nişanlık ve gelinlik modellerini sunumu ve yürüyüşleri yer aldı.

Karacaoğlan Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen programa; Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet İyim, Binbaşı Ahmet Eroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, kurum müdürleri, daire amirleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Düzenlenen defile gösterilerinin ardından Kaymakamı Şafak Gürçam ve beraberindeki protokol mensupları, bölüm öğrencilerinin hazırladığı serginin açılışını yaparak gezdiler.

/resimler/2019-4/26/1608349275629.jpg