GENÇ GİRİŞİMCİ DAĞLI’YA ÖNEMLİ GÖREV

GENÇ GİRİŞİMCİ DAĞLI’YA ÖNEMLİ GÖREV

Genç girişimci Talip Dağlı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Adana Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliğine seçildi.

Dağlı, bu göreve seçilmesiyle birlikte Kozan'ı temsilen Adana'daki genç girişimcilerin sesi olacak.

Dağlı, geçtiğimiz yıllarda Adana Mimarlar Odası Kozan Temsilciliği görevine seçildi. Bu görevini halen sürdüren Dağlı, yaptığı çalışmalarla her daim ön planda oluyor. Kozan'ın gelişmesi ve geliştirilmesi konusunda sosyal sorumluluk projelerinde de aktif rol alıyor.

Dağlı, TOBB Adana Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliğine seçilmesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bu görev için seçilmekten dolayı çok mutluyum. Kozan'ı bu önemli kurulda temsil etmek benim için büyük bir onur. Kozan'ın genç girişimcilerinin sesi olmak ve onların sorunlarının çözümü için çalışmak için elimden geleni yapacağım." dedi.

Dağlı, Kozan'da genç girişimciliğin gelişmesi için de çalışmalar yapacağını belirterek, "Kozan'da genç girişimciliği daha da geliştirmek için çalışmalar yapacağım. Genç girişimcilere yönelik eğitimler, danışmanlık ve destek hizmetleri sunacağız. Kozan'da genç girişimcilerin başarılı olması için gerekli tüm imkanları sağlayacağız." diye konuştu.

Dağlı, Kozan'a hizmet etmek için her zaman hazır olduğunu sözlerine ekledi.