Anahtar Kelimeler: kızlarda şampiyon belli

Genç kızlarda şampiyon belli oldu

Genç kızlarda şampiyon belli oldu

Adana İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen okul sporları kapsamında düzenlenen genç kızlar voleybol turnuvası sona erdi.

Genç Kızlar Voleybol Turnuvası’na toplamda 11 okul katıldı. Oynanan maçlar sonunda 3. Kazım Karabekir Anadolu Lisesi, 4. Kozan Anadolu Lisesi oldu. Final maçı ise; Kozan Fen Lisesi ile İmamoğlu Şehit Mehmet Atıcı Anadolu Lisesi arasında oynandı. Genç kızların kıyasıya mücadele ettiği maç sonucunda; İmamoğlu Şehit Mehmet Atıcı Anadolu Lisesi, Kozan Fen Lisesi'ni yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Kozan Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuva sonucunda şampiyon takıma kupayı Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, ikinci olan Kozan Fen Lisesine kupasını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Gazi Yılancıoğlu, üçüncü olan Kazım Karabekir Anadolu Lisesi’ne kupasını İmamoğlu Şehit Mehmet Atıcı Okul Müdürü Hasan Şahin, dördüncü olan Kozan Anadolu Lisesi'ne kupasını ise Fen Lisesi Müdürü Ercan Özen verdi.

Birinci ve ikinci olan okul takımları Adana'da düzenlenecek olan ilçeler arası turnuvada Kozan’ı temsil edecekler. Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez; “Okul sporları kapsamında turnuvalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan genç kızlar voleybol turnuvası sonucunda, dereceye giren bütün okullarımızı ayrı ayrı tebrik ediyor. Adana'da bizleri temsil verecek 2 okulumuza başarılarının devamını diliyorum” dedi.