Gençler Şehitlerimizi unutmamışlar

Gençler Şehitlerimizi unutmamışlar

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gençler, Kozan Mezarlığı´nda bulunan polis ve askeri şehitliğini ziyaret ederek dua ettiler.

Atatürk´ün Samsun´a çıkarak bağımsızlık mücadelesini başlatmasının 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizatörlüğünde düzenlenen programlar çerçevesinde, gençler şehitlikleri ziyaret ederek bütün Şehitler için dua ettiler.

Programa; Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Gül, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin, öğretmenler, öğrenciler ve gençler katıldı.

İlk olarak 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Kuranı Kerim okunarak bütün Şehitler için dua edild.i Duanın ardından programa katılanlar askeri ve polis şehitliğinde bulunan şehitlerimizin mezarlarına kırmızı Karanfiller bıraktılar.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin; ?Vatanımız için canlarını seve seve feda eden askerlerimizi polislerimizi her daim hatırlayacağız. Atatürk´ün Samsun´a çıkışının 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gençlerimizle birlikte şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ederek dua ettik. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Yüce Mevlam geride kalanlarına sabır versin? dedi.

/resimler/2019-5/18/1155439475529.jpg/resimler/2019-5/18/1156130413671.jpg