GENÇLERE MÜJDE!!!

GENÇLERE MÜJDE!!!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, gençlere GSB yurtlarında ücretsiz konaklama imkanı sunan Seyahatsever Projesi için başvuruların başladığını duyurdu.

Bakan Bak, sosyal medya hesaplarından "Seyahatsever ile hazırlıklar başlasın, rota oluşturulsun!" başlığıyla yaptığı paylaşımda, "Gençlerimiz GSB yurtlarında 5 gün ücretsiz konaklayacak, ülkemizin eşsiz güzelliğini keşfederek unutulmaz bir yaz geçirecek." ifadelerini kullandı.

SEYAHATSEVER PROJESİ 8 TEMMUZ'DAN 25 AĞUSTOS'A KADAR DEVAM EDECEK

Seyahatsever projesi kapsamında, deprem bölgesi hariç illerdeki 1 kız ve 1 erkek yurdu, yaz döneminde gençlerin hizmetine tahsis edilecek. Projeden faydalanmak isteyen 18-30 yaş arasındaki gençler, 444 0 472 (ALO GSB) numaralı çağrı merkezini en az bir gün öncesinden arayıp rezervasyon yaptırarak diledikleri ildeki GSB yurtlarında 5'er gün süreyle ücretsiz konaklayabilecek. Proje, 8 Temmuz'dan 25 Ağustos'a kadar devam edecek. Proje ile ilgili detaylı bilgilere "seyahatsever.gsb.gov.tr" adresinden de ulaşılabilecek.

KOZAN'DAKİ GENÇLERDEN TAM DESTEK

Kozan'da yaşayan gençlerden Hürü Şen, bu projeyi büyük bir heyecanla karşıladığını belirtti. Şen, "Bu proje sayesinde Türkiye'nin farklı bölgelerini keşfetme fırsatımız olacak. GSB yurtlarında ücretsiz konaklama imkanı gençlere büyük bir avantaj sağlıyor. Ben de hemen başvurumu yapacağım. Tüm Kozanlı gençlerin bu fırsattan faydalanmasını tavsiye ediyorum." dedi.

KOZAN GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRÜ'NDEN AÇIKLAMA

Kozan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kürşat Gültekin, proje hakkında yaptığı açıklamada, "Gençlerimize yönelik böyle bir fırsatın sunulması, onların hem sosyalleşmeleri hem de ülkemizin farklı güzelliklerini keşfetmeleri açısından büyük bir önem taşıyor. Kozanlı gençlerimizi bu projeye katılmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kozan'daki gençler, bu yazı unutulmaz anılarla doldurmak için Seyahatsever Projesi'ne katılmakta geç kalmayın!



Anahtar Kelimeler: GENÇLERE MÜJDE!!!