Anahtar Kelimeler: Göger' Başkan Özgan’ iadeyi ziyaret

Göger'den Başkan Özgan’a iadeyi ziyaret

Göger

Adana Esnaf Sanatkârlar odaları birliği (ESOB) başkanı Niyazi Göger, Kozan Belediye başkanı Kazım Özgan’a iadeyi ziyarette bulundu.

Adana Esnaf Sanatkarlar odaları birliği başkanı Niyazi Göger, Başkanvekili Mehmet Güveloğlu yönetim kurulu üyesi ve Kozan Marangozlar ve Madeni İşler Sanatkarları odası Başkanı Üzeyir Öztürk, Kozan Fırıncılar odası başkanı Muhammet Yorulmaz ve Terziler odası başkanı Yakup Cihanker’in de hazır bulunduğu ziyarette Göger, Adana Esnaf Sanatkarlar odaları birliğinin çalışmaları ve yönetim olarak hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında Başkan Özgan  ile fikir alışverişinde bulundu.

Küçük esnaf ve sanatkârın, sürdürülebilir kalkınma ve ekonomik istikrarın önemli ögelerinden birisini oluşturduğunu dile getiren başkan Niyazi Göger, faaliyette bulunan esnaf ve sanatkârın gelişip, kalkınmasına yönelik çalışmaları hayata geçirmek için kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Kozan Belediye başkanı Kazım Özgan’da üretim ve istihdama katkısıyla ülkemiz ekonomisi için büyük önem arz eden esnaf ve sanatkarın kültürümüzün de önemli bir parçası olduğunu söyledi. Başkan Özgan, Belediye olarak her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduklarını, Kozan’ın turizm şehri olduğu, Turizmde hedefimize ulaşabilirsek bu esnafımıza da yansıyacak. Çalışmaların bu yönde olduğunu kaydederek esnafı kalkındırmaya yönelik her projeye destek vermekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.