GÖKHAN KUNT GÖREVİNDEN AYRILDIĞINI DUYURDU

GÖKHAN KUNT GÖREVİNDEN AYRILDIĞINI DUYURDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Kunt, 13 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla ilçe başkan yardımcılığı görevinden ayrıldığını açıkladı.

Kunt, yaptığı yazılı açıklamada, bu kararı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin takdirleri doğrultusunda aldıklarını belirtti. Seyhan İlçe Başkanı Hamit Çetin ve yönetimi ile birlikte görevlerinin sona erdiğini ifade eden Kunt, partisine hizmet etmekten gurur duyduğunu dile getirdi.

Görev Süresi Boyunca Önemli Süreçlere Tanıklık Etti

23 Haziran 2023 tarihinde MHP Seyhan İlçe Başkanı olarak atanan Hamit Çetin'in liderliğinde, Gökhan Kunt da ilçe başkan yardımcılığı görevine getirilmişti. Bu süre zarfında, MHP Seyhan İlçe Teşkilatı iki önemli seçim sürecini başarıyla yürütmüş ve bir kongreyi geride bırakmıştı. Gökhan Kunt, bu dönemde yaşanan zorluklara rağmen, teşkilatın birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini vurgulayarak, dava arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.

Kunt, açıklamasında, "Kutlu görevimiz süresince yanımızda olan tüm dava arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Bizler, bu dava uğruna canla başla çalıştık ve bundan sonra da Milliyetçi Hareket Partisi'nin başarısı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin önderliğinde çıktığımız bu yolda, Türk milletine hizmet etmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

MHP'ye Bağlılık Vurgusu

Görevden ayrılmasına rağmen Milliyetçi Hareket Partisi'ne olan bağlılığının asla azalmayacağını belirten Gökhan Kunt, "Her zaman olduğu gibi, bundan sonra da partimizin başarısı için çalışmaya devam edeceğim. Milliyetçi Hareket Partisi'ne ve onun ilkelerine bağlılığım sürecek. Ne Mutlu Türk’üm Diyene!" dedi.