Anahtar Kelimeler: hasret kaldık

Gole hasret kaldık

Gole hasret kaldık

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kozanspor kendi evinde konuk ettiği Bergama Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Kozanspor’da gol sesine hasret kalındı.

Tff 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kozanspor yine bir beraberlik ile maçı sonlandırdı. Gol atamayan karşı taraftan da gol yemeyen bir takım ünvanı alan Kozanspor’da Bergama Belediyespor maçı da 0-0 berabere bitti. İsmet Atlı Şehir Stadyumu'nda oynanan maçı hakem Erdal Yılmaz yönetti.

Herkes Kozan spordan gol beklerken 90 dakika boyunca meşin yuvarlak filelerle buluşmadı, gol sesi çıkmadı. Kozanspor aldığı Bergama beraberliği ile Lig'deki puanını 23'e çıkardı, 15. sırada yerini aldı. Konuk takım Bergama Belediyespor ise 14. sıradaki yerini alarak puanını Kozanspor’un bir üstünde 24'e çıkardı.

Lig bitmeden Kozanspor’un 3 puanlar alarak düşme potasındaki yerini ortadan kaldırması gerekiyor. Yönetimin, futbolcuların, teknik heyetin 3 puan almak için mücadele etmesi gerekiyor. Aksi takdirde Kozanspor, bu gidişat ile sezon sonunda sınıfta kalmış bir öğrenci havasında olacak. Kozanspor son 5 haftada gol atma başarısı göstermezken, son 4 maçta da rakibinden gol yemedi. Bu özelliği ile ligte gol atamayan ve gol yemeyen takımlarından biri oldu.

Kozanspor 10 Mart 2021 günü İstanbul temsilcisi Modafenspor’un konuğu olacak.