Anahtar Kelimeler: Gözyaşları

Gözyaşları sel oldu aktı

Kozan - Adana Karayolu Tırmıl Köprüsü civarında Salı günü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişi, Çarşamba günü düzenlenen cenaze törenlerinin ardından son yolculuklarına uğurlandı.

Kaza, Salı günü saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Kozan istikametine seyir halinde olan bir pikabın lastiğinin patlaması sonucu yoldan çıkan araç şarampole devrilerek kaza yaptı. Kazada sürücü Durmuş Karaca, yolcu konumunda bulunan Mustafa Öztürk ve oğlu Gökçen Öztürk hayatını kaybetti.

Cenazeler Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çarşamba günü de hayatını kaybedenler için cenaze törenleri düzenlendi. İlk olarak Durmuş Karaca'nın cenazesi Kozan Mezarlığında toprağa verildi. Durmuş Karaca, evli ve 3 çocuk babasıydı. 2019 yerel seçimlerinde Ağlıboğaz Mahallesi'ne muhtar adayı olmuştu. Son zamanlarda elcilik işiyle uğraşıyordu. Ayrıca ailesine ait bir market bulunuyordu. Sevenleri onu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Okunan dualarla gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Mustafa Öztürk ve oğlu Gökçen Öztürk ise Kozan'a bağlı Oruçlu Mahallesi'nde toprağa verildi. Baba ve oğlu yan yana toprağa verildi. Cenazelerinde gözyaşları adeta sele döndü. Sevenleri onları da son yolculuklarına uğurlarken yalnız bırakmadı.