Gül, ?Hayırlı Hizmetler Yapacağıma İnancım Tam?

Gül, ?Hayırlı Hizmetler Yapacağıma İnancım Tam?

Kozan´ın sevilen ve önde gelen İnşaat mühendislerinden Ruhi Gül, Ak Parti Kozan Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru dosyasını İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan´a teslim etti.

Kozan´ın sevilen ve önde gelen İnşaat mühendislerinden Ruhi Gül, Ak Parti Kozan Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru dosyasını İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan´a teslim etti.

Uzun yıllar Kozan Belediyesi´nde İmar Limited Şirketi Müdürlüğü yapan, belediyenin bütün çalışma kademelerini yakinen bilen inşaat mühendisi Ruhi Gül, 2019 yerel seçimleri için AK Parti´den Kozan Belediye Başkan Aday Adaylığı´nı açıklayarak, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan´a teslim etti.

Daha güzel ve yaşanabilir bir şehir için gecesini gündüzüne katarak çalışacağını ifade eden AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Ruhi Gül, Kozan´ın birçok sorununun olduğunu ve bu sorunları çözmek için yeteneğinin ve kabiliyetinin olduğunu dile getirdi.

?Belediyeciliği Çok İyi Biliyorum?

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Ruhi Gül, önceki dönemde Kozan Belediyesi İmar Limited Şirketi Müdürlüğü yaptığını, belediye işleyişinin nasıl çalıştığını çok iyi bildiğini söyledi. Belediyenin çalışma alanlarının ve birimlerinin nasıl çalıştırılacağını çok iyi bildiğini ifade eden Ruhi Gül, ?Allah izin verirse bu görev bana layık gösterilirse, Kozan´ı en iyi şekilde yöneteceğime inanıyorum. Önce partimin ve sonra da halkımızın desteğiyle Kozan´ı hep birlikte yönetmek için bu yola baş koydum. Ak belediyecilik adına ne varsa yapmaya hazırım? dedi.

?Kozan´ın Sorunlarını Yakından Biliyorum?

Uzun yıllardan bu yana Kozan´da İnşaat Mühendisliği yapan AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Ruhi Gül, Kozan´ın yol, su, elektrik, altyapı, kültür, sanat ve turizm gibi sorunlarını yakından bildiğini, bu sorunları çözme noktasında projelerinin olduğunu söyleyerek; ?Kozan dört bir köşesi ile tarih ve turizm şehri. Medeniyetler şehri Kozan´ı Türkiye´nin en gözde ilçelerinden biri haline getirmek için çalışacağıma söz veriyorum. Kaleleri ve doğasıyla medeniyetler şehri Kozan bir kültür ve sanat şehri olacak? diye konuştu.

?Tecrübelerimi Belediyede Kullanacağım?

Önceki dönemde, Kozan Belediyesi imar Limited Şirketi Müdürlüğü yaptığı esnada yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz edilen AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Ruhi Gül, belediyede aldığı görevler de edindiği tecrübeleri ve deneyimleri geliştirerek, çoğaltarak hizmet etme noktasında Kozanlıların her daim yanında olacağını belirti. Kozan halkının sorunlarının kendi sorunları olacağına, sorunların çözümü noktasında gece gündüz demeden çalışacağına ve halkla beraber belediyeyi birlikte yöneteceğini söyledi.

Tabanda Ruhi Gül İsmi Tutuyor

Bugüne kadar yaptığı hizmetler ve çalışmalarla hiçbir şaibeli işe karışmamış bir kişi olan İnşaat Mühendisi Ruhi Gül, Ak Parti tabanı ve vatandaşlar tarafından sevilen, sayılan ve tutulan bir kişiliğe sahip. Dürüstlüğü, ağırbaşlılığı ve çalışkanlığı Ruhi Gül´ü ön plana çıkaran özelliklerinden sadece birkaç tanesi. O´nun bu özellikleri tabanda var olmasına ve sevilmesine sebep oluyor.

?Ruhi Gül´ün Arkasındayız?

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Ruhi Gül, aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra vatandaşlarda ayrı bir heyecan oluştu. Vatandaşlar, ?Ruhi Bey kişiliği itibarı ile bizlere güven veren isimler arasında. Kendisinin aday adaylığı bizleri mutlu etmiştir. İnşallah, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti´den aday gösterilerek Kozan´ımızın belediye başkanı olur. O´nun Belediye Başkanı olması bizleri mutlu edecektir. Çünkü o, hizmet adamıdır. Kozan´ı Kozan yapmak için çalışacağına gecesini gündüzüne vereceğine inanıyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun? dediler.

Ruhİ Gül; ?Doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım şehir olan Kozan´a ve Kozanlılara gönül vermiş bir kardeşiniz olarak, daha önceki dönemlerde birçok görev üstlendiğim Kozan Belediyesi´ne belediye başkanlığı için milletin gönlünde taht kurmuş, Ak Parti´mizden aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Allah´ın izniyle siz değerli Kozanlıların desteğiyle tevazu, samimiyet ve gayretle Kozan´a ve Kozanlıya hayırlı hizmetler yapacağıma inancım tamdır. Herkese hayırlı günler diler, saygılarımı sunarım? dedi.

Aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Ruhi Gül, Kozan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes´i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Gül, Belediye Başkanı olması halinde yapacağı hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi.

Hüseyin Erciyes, aday adaylığını açıklayarak Kozan Belediyesi´ne talip olan Ruhi Gül´e çıktığı bu yolda başarılar diledi.