GÜLCAN ÜNAL ŞEKERBANK KOZAN ŞUBESİ’NE ATANDI

GÜLCAN ÜNAL ŞEKERBANK KOZAN ŞUBESİ’NE ATANDI

Şekerbank'ın Kozan şubesine yeni bir yönetici atandı. Eski müdür Canan Çeliktenyıldız'ın emekli olmasıyla boşalan koltuğa atanan Gülcan Ünal, bankanın tecrübeli isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Gülcan Ünal, 18 yıl boyunca Şekerbank bünyesinde çeşitli şubelerde görev yaptı. Mersin Üniversitesi İşletme mezunu olan Ünal, kariyeri boyunca başarılı işlere imza attı. Adana şubelerinde de görev yapan Ünal, Tufanbeylili bir ailenin ferdi olarak, çocukluğunun büyük bir kısmını Tufanbeyli ilçesinde geçirdi. Bu bağlamda, Kozan'a olan derin bağlılığı ve yerel kültürü yakından tanımasıyla dikkat çekiyor.

Gülcan Ünal, yeni görevine ilişkin şu açıklamayı yaptı: "Hayatımın önemli bir bölümünü Şekerbank ailesiyle geçirdim. Bu yeni görevimde de Kozan halkına en iyi hizmeti sunmak için elimden geleni yapacağım. Umarım birlikte güzel işlere imza atarız."

Erciyes Medya yönetim kurulu başkanı Hüseyin Erciyes ise Gülcan Ünal'ı ziyaret ederek, "Yeni görevinizde başarılar dilerim. Eminim ki tecrübeniz ve çalışma azminizle şubeyi daha da ileriye taşıyacaksınız" dedi.