GÜLŞAH KARAARSLAN, 31 MART YEREL SEÇİMLERİ İÇİN HIZLA ÇALIŞIYOR

GÜLŞAH KARAARSLAN, 31 MART YEREL SEÇİMLERİ İÇİN HIZLA ÇALIŞIYOR

Zafer Partisi'nin Kozan Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Gülşah Karaarslan, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gece gündüz demeden, günün her saatinde çalmadık kapı bırakmayan Karaarslan, mahalle mahalle seçim ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Karaarslan'ın seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etmesi, vatandaşlar tarafından da büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Özellikle yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların da destek gösterdiği Karaarslan, onların da yanında olacağını dile getiriyor. Bu kapsamda, Karaarslan'ın yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların berber ihtiyaçlarını karşıladığı ve belediyeyi kazanmaları halinde her zaman onların yanlarında olacaklarını ifade ettiği öğrenildi.

Karaarslan, seçim çalışmaları kapsamında her gittiği yerde Zafer Partisi'nin Kozan'da zafer kazanacağını ve projelerini anlatarak vatandaşların desteğini almaya çalışıyor. Kendisini her ziyaret ettiği yerde coşkuyla karşılayan vatandaşlar, Karaarslan'a büyük bir ilgi gösteriyor.

Zafer Partisi'nin Kozan Belediye Başkan Adayı Gülşah Karaarslan'ın seçim çalışmalarındaki kararlılığı ve halkın gösterdiği ilgi, 31 Mart yerel seçimlerinin heyecanını daha da arttırıyor.