Anahtar Kelimeler: Gürçam büyük sorun yollar

Gürçam; ? En büyük sorun yollar

Gürçam; ? En büyük sorun yollar

Kozan Ekspres´e konuşan Kaymakam Şafak Gürçam ilçenin en büyük problemi yol dedi.

K.Ekspres- Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ?gazeteciler toplumu aydınlatan en güçlü ışıktır.?

Kozan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi,  Araştırmacı Gazeteci Yazar Hüseyin Erciyes´i makamında kabul eden Kozan Kaymakamı Gürçam gazeteciler toplumun eli, gözü, kulağı ve sesi olduklarına dikkat çekerek, basın mensuplarının özel yaşam ve özel tercihleri ihlal etmedikleri sürece olumlu olumsuz eleştirileri dikkate alacağını söyledi.

Kaymakam Gürçam ilçeyi her geçen gün daha yakından tanıma fırsatı bulduğunu ve ilçenin en büyük sorununun  yol sorunları olduğuna dikkat çekti.

Gürçam ? İlçemizde göreve başlamamın ardından henüz uzun bir zaman geçmemesine rağmen bu şirin ve güzel ilçemizi tanıdığıma inanıyorum.

İlçemizin en büyük problemlerinin başını yol sorunları çekmektedir.

Özellikle Adana Kozan duble yol çalışmalarının bu denli geçikmesi kabul edilecek bir durum olarak görülemez. Yollar medeniyetlerin en büyük kapısıdır.

/resimler/2017-10/26/1556068494376.jpg

Diğer yönden yine Mansurlu Yahyalı Yolu yıllardan bu yana bitirilememesine diyecek bir sözüm olamaz. Bu ve bunun gibi yol problemlerimizin giderilmesi için mesai harcayacağımdan hiçbir şüpheniz olmasın? diyen Gürçam konuşmasına gazetemiz hakkında devam etti.

Görev yaptığı yerlerde basın ve basın kuruluşları ile sıcak ilişki kurduğunu ifade eden Gürçam  ?basın mensupları özel hayatın gizliliği özenini göstermelidirler. Elbette eleştiriler olumlu olumsuz olacaktır. Bizlerde üzerimize düşeni elbette yapacağız. Sorunların çözülmesi için mücadele edeceğiz. Kozan Ekspres Gazetesi yayın politikası gayet güzel, toplumun içerisinde yer alabilen bir gazete, kendilerini tebrik ederken, yayın hayatlarında başarılar diliyorum. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Kozan Ekspres Gazetesinin Sahibi Sayın Erciyes´e de teşekkür ediyorum? dedi.

Gazeteci  Hüseyin Erciyes ise Kaymakam Gürçam´a ilçenin sorunları ve problemleri ile ilgili deneyimlerini paylaştı.

İkili bir süre sohbetin ardından Erciyes Kaymakam Gürçam´ın makamından ayrıldı. 

Haber: Hüseyin Erciyes