Gürçam çalışmaları yerinde inceledi

Gürçam çalışmaları yerinde inceledi

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam güçlendirme ve yenileme çalışmaları devam eden Ahmet Cevdet Çamurdan İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Tavşantepe Mahallesi'nde eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden Ahmet Cevdet Çamurdan ilk ve orta okulu binasında yenileme ve güçlendirme çalışmaları yapılıyor. Yapılan çalışmaları Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez yerinde inceledi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Şafak Gürçam, çalışmalar sona erdikten sonra öğrenciler daha güvenilir ve ferah bir ortamda ders almaya devam edecekler dedi.

Sürdürülen güçlendirme ve yenileme çalışmalarının bir süre daha devam edeceğini öğrenen Kaymakam Şafak Gürçam, eğitim ve öğretim kaldığı yerden devam etmeye başladığı günden itibaren öğrencilerimizin bu okulda eğitim ve öğretim çalışmaları kesintisiz olarak sürecek. Temennisinin kısa süre içerisinde yapılan çalışmaların sona ermesi olduğunu söyleyen Kaymakam Şafak Gürçam; "okul binasında çalışmaları yürüten ustalarımıza teşekkür ediyorum. Tavşantepe Mahallesi bölgesinde eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren Ahmet Cevdet Çamurdan ilk ve orta okulu binasında yenileme ve güçlendirme çalışmaları yapılıyor. Eğitim ve öğretimin kaldığı yerden devam edeceği gün ile birlikte buradaki eğitim ve öğretim faaliyetlerimizde başlamış olacak. Yapılan çalışmaların ardından okul binası daha güçlü bir hal almış olacak" dedi.