Anahtar Kelimeler: Gürçam ‘Devlet millet İçindir’

Gürçam, ‘Devlet millet İçindir’

Gürçam, ‘Devlet millet İçindir’

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam; "Devlet millet içindir" anlayışıyla Kozan ve Kozanlı hemşerilerimiz için çalışmalarımız devam edecektir."

Kozan’da göreve başladığı günden bu yana halkın sorunları ile yakınen ilgilenen Kaymakam Şafak Gürçam, her zaman vatandaşın yanında oldu. Vatandaşa dokunarak onları anlamaya, onlar gibi düşünmeye ve dertleriyle dertlenmeye çalıştı. Kimi zaman sevinçlerine ortak oldu kimi zamanda hüzünlerine ortak oldu. Kaymakam Şafak Gürçam bu şekilde davrandıkça halkın gönlünde taht kurdu.

Kozan Kaymakamlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "Son yaşadığımız yangın felaketinde olduğu gibi, her zaman vatandaşımızın yanında olduk. Ona dokunduk, onu anlamaya, onun gibi düşünmeye, derdiyle dertlenmeye, sevincine ve hüznüne ortak olmaya çalıştık. Bundan sonra da hep böyle olacak. Çünkü, “Devlet millet içindir”       anlayışıyla Kozan ve Kozanlı hemşerilerimiz için çalışmalarımız devam edecektir. Bu anlamda da desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler ifadeleri kullanıldı.